ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ


"Από όλα τα ζώα του πλανήτη , το μόνο στο οποίο μπορεί να αποδοθεί ο χαρακτηρισμός "κτήνος" είναι ο άνθρωπος..." - ΙΑΝ ΓΟΥΕΙΝ (Ιρλανδος Επιστημονας-Συγγραφέας)
" Ο πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα..." ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ
Μιά αληθινή ιστορία που διαδραμματίστηκε στις 27 Ιανουαρίου 2008 στην Ηλεία.
Αλήθεια πόσες ακόμα παρόμοιες φρικαλεότητες παραμένουν κρυφές ???
(Το κείμενο και η περιγραφή είναι της καλής μας φίλης Χριστίνας)
ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ
Καλημέρα και πάλι από τον πολύπαθο Πύργο....

Σήμερα έγινα μάρτυρας μιας απίστευτης αγριότητας.

Επιστρέφοντας από τη δουλειά και φτάνοντας κοντά στο σπίτι, διασταυρώθηκα με ένα αυτοκίνητο ΗΑΖ 251...(ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ)...

Ο δρόμος ήταν άδειος και το αυτοκίνητο πήγαινε σχετικά σιγά. Μπροστά στο δρόμο ήταν 2 γατάκια και έπαιζαν...Το αυτοκίνητο τα είδε από μακριά και εξακολούθησε να πλησιάζει με την ίδια ταχύτητα. Εγώ έκοψα ταχύτητα και παραμέρισα για να μη φύγει κανένα γατάκι και πέσει πάνω στις ρόδες μου...Εξ άλλου ο δρόμος ήταν άδειος ΤΕΛΕΙΩΣ και τα δυο αυτοκίνητα έβλεπαν τα γατάκια...

Ο εν λόγω "κύριος" ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ , ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ. Το γατάκι σφάδαζε στο δρόμιο , μάτωσε όλη την άσφαλτο , πήγε λιγο παραπέρα και ψόφησε σφαδάζοντας!!!!!

Ο "κύριος" πέρασε δίπλα μου ατάραχος, μειδιάζοντας , γκάζωσε και έφυγε. Του έκανα κίνηση με το χέρι μου να σταματήσει αλλα με αγνόησε και έφυγε.

Κράτησα φωτογραφία στο κινητό απο το γατάκι και τα αίματα !

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
Είμαστε όλοι φιλόζωοι αλλά και λογικοί άνθρωποι.Αν ένα ζωο δεν μπορείς να το αποφύγεις στο δρόμο , οκ. Δεν απαιτούμε να σκοτώνονται οι άνθρωποι για να σωθούν τα ζώα!!!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΝΤΡΑΡΕΙΣ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΑΡΕΙΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!!

ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, δεν μπορούν να μάθουν να μιλάνε, να μη γαυγίζουν ή να μη νιαουρίζουν σε ώρες κοινής ησυχίας, δεν μπορούν να μάθουν ανάγνωση και γραφή ή τρόπους καλής συμπεριφοράς..
ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΡΘΩΠΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΖΩΑ!!!!

Πήραμε την αστυνομία αλλά μιλάνε μόνο για καταγγελία που ουσιαστικά δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Για μήνυση επίσης έμαθα>α. συνήθως δεν έχει αποτελέσματα, β.ότι θα βρεθούμε σε κυκεώνα δικαστικά με πολλά έξοδα , γ.ότι μπορεί να βρεθεί το σπίτι μου καμμένο γιατί ο κόσμος είναι μικρός και και επικρατεί ο νόμος της OMERTA...

Και για του λόγου το αληθές , περάσαμε ΑΚΡΙΒΩΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ για να βγάλουμε περισσότερες φωτογραφίες και ένας κύριος που μένει ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , είχε δει το σκηνικό και είχε ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ....Mη τυχόν και υπάρξουν αποδείξεις!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Και δεν είναι μόνο αυτό...
Σχεδόν 5 μήνες τώρα ΤΑΙΖΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ στην ίδια περιοχή .
Αδέσποτα τα οποία ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΓΩ. ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΕΓΑΛΑ και τα περισσότερα ήταν ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ που είτε τα βαρέθηκαν , είτε πήγαν στο ΠΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ και έτσι τα εγκατέλειψαν ( οι περισσότεροι μένουν στον Πύργο και το καλοκαίρι στο ΚΑΤΑΚΟΛΟ).

Επιστρέφοντας από τις διακοπές των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!!!!!! Εψαξα , ρώτησα για τα σκυλιά και το αποτελέσμα?????

ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΦΟΛΑ ΕΝΩ ΕΛΕΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προφανώς ενοχλούν τα ζώα εδώ στην εξοχή.
Απαγορεύεται να ζουν , να αναπνέουν , να γαυγίζουν.....
ΦΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ, ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ζητούμε και απαιτούμε να ζούμε σαν άνθρωποι. Που ζητούμε συντάξεις , αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης , δικαίωμα στη μάθηση και στη παιδεία , δικαίωμα στο να είμαστε πολίτες ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ....ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ... ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ!!!!

Ντροπή μας!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι φρενάρουμε με κίνδυνο να τρακάρουμε για να μην πατήσουμε περιστέρια, τρέχουμε σε κτηνιάτρους για να σώσουμε χτυπημένα σκυλιά, τσατιζόμαστε αν πέσει κανά άτυχο σπουργίτι στο παρμπρίζ μας, και άλλοι σημάδι, γκάζι και ότι πάρει ο χάρος. Δώσε το νούμερο, για να "γκαζώσουμε" και εμείς πάνω του...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ