ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Ο ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ "ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ" ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ 17 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! 


ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 24.8.2011


Ο σουρεαλιστικός τρόπος λειτουργίας των κρατικών υπηρεσιών και ο συνεχιζόμενος προκλητικά παράνομος τρόπος λειτουργίας της «αμαρτωλής» Πολεοδομίας στη Ζαχάρω Ηλείας, αναδεικνύεται μέσα από το 10616/17.8.2011 επίσημο έγγραφο που υπογράφει ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Χρήστος Κανακόπουλος.

Επί δεκαεφτά μήνες η άνω υπηρεσία, όχι μόνο παρέβλεψε τις σαφείς εντολές των διευθύνσεων Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Ν.Ηλείας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οι οποίες με τα 2059, 2061/26.3.2010 και 1745/24741/19.3.2010, ζητούσαν να προβεί στην άμεση ανάκληση των οικοδομικών αδειών του ευρισκόμενου σε αργία δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, αλλά ο νυν προϊστάμενός της ζητά την εξαίρεσή του από την συγκεκριμένη εντολή κάνοντας λόγο «… για σχέση ιδιαίτερης έχθρας» με τον κ. Χρονόπουλο.

Ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας Ζαχάρως στο έγγραφό του επικαλείται το άρθρο 36 του υπαλληλικού κώδικα και ζητά την εξαίρεσή του από κάθε ένεργεια που αφορά την έκδοση πράξεων σχετικών με τον πρώην δήμαρχο της Ζαχάρως και προτείνει την ανάθεση της υπόθεσης σε άλλο υπάλληλο.Γράφει μεταξύ άλλων σχετικά: "Επειδή είναι γνωστό ότι ο κ. Χρονόπουλος Πανταζής τελεί σε σχέση ιδιαίτερης έχθρας και αντιδικίας απέναντί μου, προκύπτει και από το συνημμένο κατηγορητήριο που συνέταξε ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας ζητώ την εξαίρεσή μου".

Φυσικά δεν αναφέρει γιατί καθυστέρησε επί δεκαεφτά ολόκληρους μήνες να απαντήσει στα έγγραφα των αρμοδίων υπηρεσιών και γιατί δεν εκτέλεσε την σχετική εντολή…

Οι οικοδομικές άδειες 40/2000 και 41/2000, όπως αποκάλυψε η «Ε» με ρεπορτάζ στις 9.3.2010, με βάση την 1124/Α/2009 αποκαλυπτική Εκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ήταν παράνομες και γι' αυτό και ζητήθηκε η ανάκλησή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ηλείας. Τις άκυρες άδειες φέρεται να είχε υπογράψει, αντί της Πολεοδομίας, ο τότε αντινομάρχης και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος. Ομως αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ο κ. Αντωνακόπουλος οργισμένος έκανε ευθέως λόγο για πλαστογράφηση της υπογραφής του από αγνώστους.

Η αυθαίρετη ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 75 κλινών του κ Χρονόπουλου βρίσκεται σε έκταση 12 στρεμμάτων, μέσα στο προστατευόμενο από τη NATURA 2000 οικοσύστημα του Καϊάφα και εντός περιοχής απόλυτης προστασίας (Β2 ΖΟΕ). Για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και δικαστική έρευνα από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας.

nodaros@enet.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΧΑΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ;
ΟΜΕΡΤΑ.... ΔΕΝ ΜΗΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...
ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ