ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Μπήκαν τα ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=326784 

Έφοδος δυνάμεων των ΜΑΤ στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έγινε στη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο. Η πρώτη επίσημη εφαρμογή της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, πραγματοποιήθηκε στην επέτειο του Πολυτεχνείου και την ώρα μάλιστα που γινόταν σχετική εκδήλωση σε αίθουσα του ΑΠΘ.
 

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ καταδίωξαν νεαρούς διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί στην Εγνατία και στη συνέχεια μπήκαν στο πανεπιστήμιο.
Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός στα μεταπολιτευτικά χρονικά καθώς η αστυνομία για πρώτη φορά εφαρμόζει το νέο νόμο που καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο.
Οι αστυνομικοί έκαναν μια προσαγωγή και στη συνέχεια αποχώρησαν από το ΑΠΘ. Την ώρα της καταδίωξης στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, είχε συναυλία ο Θάνος Μικρούτσικος για το Πολυτεχνείο παρουσία των πρυτανικών αρχών.

Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ