ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ HOT DOC
ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΟΝΑΡ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :http://www.koutipandoras.gr/?p=20134

Μία έκθεση του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ έρχεται να επιβεβαιώσει το «HOT DOC». 
Συγκεκριμένα, μια το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό παραδέχεται ότι τα στρατιωτικά σόναρ και οι εκρήξεις στο πλαίσιο ναυτικών ασκήσεων ανάμεσα στη Χαβάη και την Καλιφόρνια ενδέχεται να σκοτώνουν κάθε χρόνο πάνω από 200 φάλαινες και δελφίνια και να προκαλούν απώλεια ακοής ή άλλα τραύματα σε ακόμα 1.600 κήτη.

Σχετικό δημοσίευμα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ) είχε παραθέσει το περιοδικό HOT DOC στο πρώτο του τεύχος στις 26 Απριλίου 2012, με τίτλο «Νατοϊκές δοκιμές όπλων σκοτώνουν τους ζιφιούς στο Ιόνιο», το οποίο υπογράφεται από το δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο. 

Το δημοσίευμα αναφερόταν στο θάνατο δεκάδων σπανίων θηλαστικών που ζουν σε μεγάλα βάθη στο Ιόνιο πέλαγος τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας Νατοϊκών δοκιμών και ασκήσεων. 

Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκάλυπτε ότι Έλληνες επιστήμονες που αποκάλυψαν την υπόθεση δέχθηκαν απειλές από κύκλους του ΝΑΤΟ.

Η νέα έκθεση του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ αναφέρει επίσης ότι τα ηχητικά κύματα των σόναρ μπορούν να επηρεάζουν την ακοή των θηλαστικών αλλά το σύστημα ηχοεντοπισμού στο οποίο βασίζονται πολλά κήτη για προσανατολίζονται και να βρίσκουν την τροφή τους. Τα θηλαστικά μπορεί επίσης να τρομάζουν, με αποτέλεσμα να αναδύονται υπερβολικά γρήγορα και να εμφανίζουν έτσι τη νόσο των δυτών -φυσσαλίδες αζώτου που σχηματίζονται στα αγγεία και διακόπτουν τη ροή του αίματος.
 
Τελικά, μήπως η χάρη του ΗΟΤ DOC έφτασε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ