ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ...

ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 15.7.2010

Καμπάνα κάθειρξης 25 ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων έριξε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας στον πρώην διευθυντή της Εμπορικής Τράπεζας Φιλιατρών Β.Τ., κρίνοντάς τον ένοχο για υπεξαίρεση στην υπηρεσία και πλαστογραφία.

Μάρτυρες υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Εμπορικής Τράπεζας, κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Φιλιατρών Αλκης Ξύγκας και ο τέως δήμαρχος Γιάννης Γκότσης, οι οποίοι... εξήραν την προσφορά του πρώην διευθυντή της Εμπορικής Τράπεζας στην περιοχή, στον αυτοδιοικητικό, αλλά κυρίως στον αθλητικό τομέα, μέσω της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας της «Εράνης».

Ανάλογη αναφορά στην... προσφορά του Β.Τ. στον αθλητισμό των Φιλιατρών και της Μεσσηνίας γενικότερα έκανε -όπως αναφέρει η «Ελευθερία», τοπική καθημερινή εφημερίδα της Μεσσηνίας- καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισής του ο Αριστείδης Σταθόπουλος, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ενωσης Αθλητικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας.

Σε 5ετή φυλάκιση και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων καταδίκασε επίσης το Τριμελές Εφετείο τον έμπορο αυτοκινήτων Ε.Β., δεύτερο κατηγορούμενο για την υπόθεση κρίνοντάς τον ένοχο ηθικής αυτουργίας σε υπεξαίρεση για 8 δανειοδοτήσεις αγοράς αυτοκινήτων και απαλλάσσοντάς τον για άλλες 36 ανάλογες περιπτώσεις. Το δικαστήριο αποδέχθηκε την άσκηση έφεσης εκ μέρους του Ε.Β. να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ωστόσο του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του, μέσα στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Οι αρμόδιοι της Τράπεζας εκτιμούν το συνολικό ποσόν της υπεξαίρεσης σε 5,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο πρώην διευθυντής στην απολογία του επέμεινε ότι αυτή δεν ξεπερνά τα 3,2 εκατομμύρια, τα οποία κατευθύνθηκαν, όπως υποστήριξε, στην ποδοσφαιρική ομάδα της Εράνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ