ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

"ΜΑΘΗΜΑΤΑ" ΗΛΕΙΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ


"Μαθήματα" συμπεριφορας προς τους νέους αστυνομικούς στην Ηλεία από έναν "αιώνιο" συνδικαλιστή αστυνομικό που ποτέ δεν καταδίκασε τους "μπάτσους" που πωλούσαν το χασις στην Ηλεία και που καταδικάστηκαν στα δικαστήρια σε πολυετείς ποινές φυλάκισης. Η προκλητική του παρουσία μάλιστα στις δικες των επίοκρων συναδέλφων του είχε προκαλέσει σάλο...Ο κύριος αυτός σήμερα με την ανοχή της ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας σε εκδήλωση , "παρότρυνε τους νέους αστυνομικούς να είναι πιστοί στο καθήκον τους και να τηρούν τον όρκο που δίνουν..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...



ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ...
Συνδικαλιστική υποστήριξη στους επίορκους
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
«Πρόκληση» για την ΕΛ.ΑΣ, αλλά και για την κοινωνία της Ηλείας χαρακτηρίζεται η «συνδικαλιστική» υποστήριξη που έχουν στα δικαστήρια τα κυκλώματα διαφθοράς «αστυνομικών - πολιτών» της Ηλείας.
Η παρουσία του προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτη Παναγόπουλου, στο Κακουργιοδικείο της Πάτρας, όπου βρίσκεται από προχθές σε εξέλιξη η δίκη τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι σύμφωνα με τις εισαγγελικές διώξεις κατηγορούνται ότι παρείχαν ποικιλοτρόπως προστασία στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού καταστήματος «Ελα-Ελα» στον Πύργο, απαιτώντας και εκβιάζοντας τους συγγενείς αλλοδαπής να γυρίσει στο «κολαστήριό της», ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης.Επίσημα ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Δ. Παπαγεωργίου που ρωτήθηκε σχετικά, αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα. Αντίθετα, η υποστήριξη αυτή σχολιάστηκε με έντονα αρνητικό τρόπο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας.Ο επικεφαλής της πολύκροτης έρευνας για τη διαφθορά στην Ηλεία αστυνόμος Α' Δημήτριος Γεωργίου, που σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Αθήνα, καυτηρίασε την παρουσία του κ. Παναγόπουλου στο δικαστήριο και τόνισε ότι η θέση τού εν λόγω συνδικαλιστή «―είναι γνωστή από την αρχή των ερευνών για τη διαφθορά και αυτή δυστυχώς συνεχίζει να ακολουθεί».
Εκείνο, πάντως, που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην κοινή γνώμη και στο δικαστήριο, ήταν η απάντηση που έδωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός σε ερώτηση του εισαγγελέα για το αν η συμπεριφορά των συναδέλφων του στην υπόθεση ήταν η πρέπουσα―«Δεν πιστεύω ότι ήταν εκβιασμός. Μπορεί να εξάντλησαν όλα τα περιθώρια και αναγκάστηκαν να τον ζορίσουν λίγο παραπάνω―», -ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος αφήνοντας «άγαλμα» τους δικαστές.
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο συνδικαλιστή αστυνομικό είχαν καταγγείλει συνάδελφοί του και πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν και πάλι παρευρέθη ως μάρτυρας υπεράσπισης άλλων επίορκων Ηλείων αστυνομικών, οι οποίοι τελικά καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις λόγω της εμπλοκής τους σε μεγάλη φυτεία χασίς.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11-12-2000

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ Κ..Ο ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑ?ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ.

nea oleni είπε...

μαλιστα τοσο καλους αστυνομικους εχουμε!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ