ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ...ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ... ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ....

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ - ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ  ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ? 


ΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ... ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...


2 σχόλια:

Ann... είπε...

Μην σταματησεις, ΠΟΤΈ!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εκτιμώ ιδιαίτερα την επαγγελματική σου διαδρομή σε ενημερώνω ότι το μυαλό του Ελληνα έχει αλοιωθεί οπότε μη περιμένεις οποιαδήποτε συλλογική αντίδραση. Στη παγκόσμια ενορχηστρωμένη ανακατανομή του πλούτου σε όφελος λίγων δεν πρόκειται να υπάρξει σημαντική αντίδραση. Το γιατί ίσως το ξέρεις. Αυτό που πρόκειται να γίνει είναι τα επόμενα 15 χρόνια μια συνεχής μεταβίβαση περιουσιών στις τράπεζες. Μετά από αλλα 10 χρόνια η εξαθλίωση των ρακενδυτων θα είναι η συνηθισμένη εικόνα. Δοκίμασε να μιλήσεις με ανθρώπους που εώς τώρα κατέβαζαν τον κόσμο σε διαδηλώσεις και σε απεργίες και ρώτησε τους γιατί δεν φαίνονται πουθενά τελευταία. Είναι όλοι ανενεργοι και ολοσχερώς παραδομενοι. Αυτό λοιπόν που θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του πολίτη έτσι ώστε να αντιδράσει μαζικά είναι ένα νέο όραμα ένα νέο μοντέλο ζωής. Αυτό θα αργήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ