ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ...



ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΤΕΙ Η ΕΣΗΕΑ 

Η ΕΣΗΕΑ ζητάει ραντεβού με τον ανακριτή, ο οποίος έχει στην κατοχή του όλα τα αρχεία του κ. Τσοχατζόπουλου, προκειμένου να παραδοθούν στην Ένωση τα ονόματα των δημοσιογράφων συντεταγμένα, ώστε να δημοσιοποιηθούν και να κινηθούν οι ποινικές διαδικασίες, καθώς και οι πειθαρχικές, για την εκκαθάριση του Σωματείου. 

(Σ.Σ) : Οι φήμες που θέλουν παρόμοια ημερολόγια τοπικών μεγαλοπαραγόντων ... με δημοσιογράφους της περιοχής να φιγουράρουν στο εσωτερικό τους είναι ανυπόστατες.

Διότι ναι...

Με τον έναν μισθό τους (1.000 ευρώ περίπου) κάποιοι ικανοί συνάδελφοι απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια , τίμια με τον ιδρώτα τους και με μεγάλο αγώνα  , ακριβό σπορ αμάξι, δικό τους άνετο διαμέρισμα και εξοχικό.

Γιατί  στην Ηλεία η δημοσιογραφία κινείται ανέκαθεν σε ελεύθερα και δημοκρατικά πλαίσια, δεν είναι κατευθυνόμενη, δεν συγκαλύπτει σκάνδαλα και κυρίως ελέγχει μαχητικά την εκάστοτε εξουσία.
 
Ετσι δεν είναι κύριε "αρχισυντάκτη" μου ?  

  


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι και έτσι όλοι είναι ικανοποιημενοι, οι μεν φιγουράρουν ως καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με δημόσιες σχέσεις και υψηλές γνωριμίες, που τραυλίζουν, δεν μπορούν να συντάξουν στα ελληνικά μια πρόταση "και όχι μόνο", δεν γνωρίζουν τι εστί "κριτική" με το αζημίωτο φυσικά. Και οι δε ξεκοκαλίζουν δημόσιο χρήμα με εταιρείες off shore και περιουσιακά στοιχεία που έχουν μεταβιβάσει σε μέλη της οικογένειας τους. Και έστι όλα πηγαίνουν καλά στην Ηλεία, που κατάντησε ο τελευταίος νομός της χώρας.

Δυστυχώς για εσάς δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα το γλέντι..

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ