ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ???


ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ...

Για μια ακόμη φορά το λαμόγιο-δημοσιογράφος της Ηλείας με με το δαιμόνιο αισθητήριο και το «επιβλητικό» (τρομάρα του ) ύφος που πουλάει κατά καιρούς σε διάφορες υπηρεσίες του νομού, αλλοίωσε προκλητικά την πραγματικότητα κάνοντας κατά την προσφιλή του τακτική το μαύρο άσπρο…και παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη.

Σοβαρό πρόβλημα του πυρόπληκτου νομού μας , παρουσιάστηκε από τον συγκεκριμένο «κύριο» ως μη υπαρκτό…!!! και μάλιστα την ώρα που διάφοροι υπηρεσιακοί παράγοντες της νομαρχίας Ηλείας με συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία και δηλώσεις έχουν εντοπίσει το πρόβλημα…

Όλα τα βρήκε να δουλεύουν …ρολόϊ το περιβόητο πια «λαμόγιο» της Ηλείας , διαψεύδοντας ακόμα και τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που λόγω της τροπής και της διάστασης που έχει πάρει το ζήτημα, καυτηριάζουν και καταγγέλλουν ευθέως την όλη κατάσταση.
Όλα τα βρήκε να είναι άψογα και όμορφα και φυσικά με το «μαιμουδίσιο» ρεπορτάζ του εξαπάτησε το μέσο ΜΜΕ που εργάζεται.

Για μια ακόμη φορά επισημαίνουμε ότι η αθλιότητα έχει και τα όριά της… Η κατευθυνόμενη και «πληρωμένη» (με χρήματα ή σε είδος…) δημοσιογραφία αποτελεί ατιμία και παράβαση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας σύμφωνα με τα καταστατικά των δημοσιογραφικών ενώσεων.

*** (Τα δημοσιεύματα - στοιχεία της αθλιότητας του «λαμόγιου» και όλες οι σχετικές πληροφορίες θα κατατεθούν μαζί με τις παλιές αθλιότητες του «πληρωμένου – δημοσιογραφίσκου» στα αρμόδια όργανα των δημοσιογραφικών ενώσεων, όταν έρθει η ώρα…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ