ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΠΑΤΣΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ


ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ 2000
Σε ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή καταδίκασε το Α'ΤριμελέςΠλημμελειοδικείο σήμερα Δευτέρα 8/10/2007 τον νεοναζί και ειδικό φρουρότης αστυνομίας Ιωάννη Ανδράσκελα. Ο Ανδράσκελας μαζί με μια ομάδα 8φασιστών της Χρυσής Αυγής είχε οργανώσει επιδρομή στο ΜαρξιστικόΒιβλιοπωλείο στις 17 Ιουνίου του 2000,όπου προκάλεσαν καταστροφέςβιβλίων και εξοπλισμού ενώ απείλησαν με μαχαίρι τους εργαζόμενους στοβιβλιοπωλείο. Η δίκη έγινε ύστερα από αλλεπάλληλες αναβολές και από όλητην ακροαματική διαδικασία, τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας καιτης πολιτικής αγωγής αποδείχθηκε αναμφισβήτητα η ενοχή του νεοναζί. Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη καταδίκη του Ανδράσκελα, οποίοςέχει ήδη καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλακή και για την επίθεση και τοντραυματισμό μελών του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος στις 30 Ιουνίου2000, στη διάρκεια αντιρατσιστικής εξόρμησης των τελευταίων στην πλατείαΚυψέλης. Η καταδίκη του νεοναζί ειδικού φρουρού, ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατεςεπιθέσεις φασιστοειδών που δήλωναν μέλη του ΛΑΟΣ στου Ζωγράφου, είναιένα ακόμα βήμα στην πάλη για να σταματήσουμε κάθε νοσταλγό του Χίτλερκαι επίδοξο μιμητή του Λεπέν να τραμπουκίζει και να ρίχνει το ρατσιστικότου δηλητήριο βάζοντας πλάτες στον κάθε Βουλγαράκη που θέλει να κάνει τοΑιγαίο "φρούριο" ενάντια στους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ