ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ


Ελάχιστες ημέρες μετά την ανάδειξη από τον περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό Δυτικής Ελλάδας ΙΟΝΙΟΝ FM , του ζητήματος των ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ στην χώρα μας , και την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» ο ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΑΚΗΣ , ένα εκ των θυμάτων της παρακολούθησης , και η σελίδα μας έγινε αντικείμενο ενδιαφέροντος από κάποιες περίεργες …αρχές εκτός Ελλάδας.
Στα Δημογραφικά Στοιχεία του συστήματος επισκεψιμότητας και συγκεκριμένα στις χώρες επισκεπτών, έκπληκτοι διαπιστώσαμε χθες ότι ενδιαφέρον για την σελίδα μας έδειξαν μεταξύ άλλων και «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ»
Ποιο ήταν άραγε το κίνητρο ώστε ειδικές υπηρεσίες από τον στρατό των ΗΠΑ να επισκεφθούν την συγκεκριμένη σελίδα ? Τι έψαχναν ή ήθελαν να βρουν στη ιστοσελίδα ενός δημοσιογράφου?
Πιθανόν σημειολογικά το γεγονός αυτό να έχει κάποια αξία αλλά εμείς το καταθέτουμε χωρίς σχόλια στους φίλους της σελίδας μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία .
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας βοηθήσει να κατανοήσουμε το κίνητρο της συγκεκριμένης επίσκεψης .

3 σχόλια:

kavouraki είπε...

Αυτό κι αν έχει ενδιαφέρον...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ!!!ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΗ Ε?ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

Ναταλία είπε...

Ενόχλησες....
Κι αυτό είναι καλό για εμάς...τους απλούς.
Κι επειδή από το λίγο που σε γνωρίζω ξέρω τον ενθουσιασμό σου και το μεράκι σου, τολμώ να πω πως θα έπρεπε να νοιώθεις και εσύ κολακευμένος....

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ