ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

ΕΦΤΑ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡYΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ"Μια πόλη δικαιούται να έχει σκούπα για τους καταπατημένους ελεύθερους χώρους της και για τα σκουπίδια που την κατακλύζουν, αλλά όχι και σκούπα για συνανθρώπους που μας κοιτάνε ικετευτικά στα μάτια! Οι μετανάστες-πρόσφυγες της Ηρώων Πολυτεχνείου είναι θύματα πολέμων, βίας, πείνας και ρατσισμού. Σε όλα αυτά η χώρα μας είναι με τους «νικητές», αλλά είναι μεγάλη ειρωνία σ΄αυτή την περιοχή που τιμητικά πήρε το όνομα από αγώνες των φοιτητών μας, να διεδραματίζεται ένα σύγχρονο ανθρώπινο δράμα, κι εμείς να είμαστε θεατές. Ο καταυλισμός που διαμένουν συνάνθρωποί μας είναι απάνθρωπος. Ο βάναυσος «καθαρισμός» του δεν μπορεί να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες των κυβερνητικών αρχών κυρίως, αλλά και της τοπικής εξουσίας, έναντι του ανθρωπισμού και των στοιχειωδών υποχρεώσεων που απορρέουν από κοινοτικές και διεθνείς συμβάσεις που υπέγραψαν. Όμως η αναλγησία και υποκρισία της Νομαρχίας-Δημαρχίας δεν μπορεί να αμαυρώνει την εικόνα και τις διαθέσεις μιας ολόκληρης πόλης. Είναι καιρός καθένας και καθε μία, συλλογικά και ατομικά να αντιδράσουμε. « Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον έχει πολύ ξηρασία »!

Πάτρα 29 Ιανουαρίου 2008

Σπύρος Βρετός
Γιάννης Ζαρκάδης
Διονύσης Καρατζάς
Γιώργος Κοζίας
Βασίλης Λαδάς
Κώστας Λογαράς
Βασίλης Χριστόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ