ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2008

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ...


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΟΥΓΙΑ
Αναβολή δίκης αστυνομικού
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θεόδωρου Σχινά και του εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παν. Δημητρά προκάλεσε χθες η νέα αναβολή της δίκης αστυνομικού, που κατηγορείται για βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ σε πολίτες, έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.
Το ΕΠΣΕ καταγγέλλει ως απαράδεκτη τη χθεσινή νέα αναβολή της δίκης του αστυνομικού στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών. Ο αστυνομικός κατηγορείται πως στις 14 Αυγούστου 2002 είχε υποβάλει στο Α.Τ. Ασπροπύργου, δύο κρατούμενους για παράβαση του ΚΟΚ, ένα 17χρονο αγόρι κι έναν 20χρονο στρατιώτη, σε βασανιστήρια κατά συρροήν με ηλεκτροσόκ. Σε βάρος του αστυνομικού ασκήθηκε ποινική δίωξη με βάση τη βαρύτερη και κακουργηματική μορφή των άρθρων του ποινικού κώδικα για τα βασανιστήρια.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών δέχθηκε για δεύτερη φορά, όπως και στις 7 Ιανουαρίου 2008, κώλυμα του δικηγόρου τού αστυνομικού, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επικαλέστηκε άλλη δίκη σε δικαστήριο του Ναυπλίου.Το ΕΠΣΕ επισημαίνει ότι αντί το δικαστήριο να προχωρήσει σε ολιγοήμερη διακοπή ανέβαλε ξανά την υπόθεση για τις 16 Νοεμβρίου 2009 (παραμονή επετείου Πολυτεχνείου...), δηλαδή πάνω από επτά χρόνια μετά το συμβάν και, όπως τονίζει, είναι σχεδόν βέβαιη η παραγραφή αν τυχόν το δικαστήριο μετατρέψει το κακούργημα σε πλημμέλημα, όπως συχνά συμβαίνει.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 18/12/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ