ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ 

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 30.11.2010

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ "Ε" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΦΑΟΥΛ…

Κοντά στον συντάκτη της «Ε» Μάκη Νοδάρο βρίσκονται σήμερα οι συνάδελφοί του της «Ε», με αφορμή την ποινική δίωξη του, έπειτα από μήνυση της βουλευτίνας της Ν.Δ. Φωτεινής Πιπιλή.

Ο συνάδελφος δικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας μαζί με τους υπεύθυνους του περιφερειακού ραδιοφωνικού σταθμού
« Ionion FM» επειδή αποκάλυψε, μέσω της δημοσιογραφικής του έρευνας , ότι την περίοδο που η εταιρεία του υπόδικου Γιώργου Τρομπούκη άρπαζε παράνομα τα πανάκριβα αδρανή υλικά από το ποτάμι της Νέδας, η κ. Πιπιλή έκανε λόγο για «ειδυλλιακό τοπίο».!

Την  μηνυτήρια αναφορά της κ. Πιπιλή συνέταξε το δικηγορικό γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. βουλευτή Ηλείας Κωνσταντίνου  Τζαβάρα.

Οι απειλές και οι μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφου από πολιτικό πρόσωπο δεν είναι και ότι καλύτερο , όταν μάλιστα ο πολιτικός υπήρξε και δημοσιογράφος.

Καρτ.      

*** Η ΔΙΚΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ