ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ http://www.koutipandoras.gr/?p=22682

Η ΕΛ.ΑΣ δεν κατάφερε τελικώς να βρει και να συλλάβει τον πρώην υπουργό και Αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Σούρλα για να τον οδηγήσει στο αυτόφωρο

Η αναζήτηση του Γ. Σούρλα ξεκίνησε μετά από μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, μετά από δηλώσεις του Σούρλα σε εκπομπή του Extra 3 και του www.zougla.gr . Ο Γ. Σούρλας εμφάνιζε τον Κ Βαξεβάνη να έχει «θάψει» συνέντευξή του για λαθρεμπόριο πετρελαίου εκφράζοντας μάλιστα «τη βεβαιότητά του ότι η συμπεριφορά του δημοσιογράφου σχετίζεται με τους ισχυρούς παράγοντες των λαθρεμπόρων, οι οποίοι επηρεάζουν τα πολιτικά, εκδοτικά και οικονομικά πράγματα της χώρας».

Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση, εμφανίζοντας μάλιστα όλα τα ρεπορτάζ της Πανδώρας για το συγκεκριμένο θέμα που εκθέτουν τον πρώην υπουργό και ζήτησε τη σύλληψή του μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας αφού τον εμφανίζει ως «σχετιζόμενο με παράγοντες των λαθρεμπόρων».

Δείτε τα ρεπορτάζ του www.koutipandoras.gr με τις καταγγελίες του κ. Σούρλα.



Η ΕΛΑΣ δεν κατάφερε ωστόσο να βρει και να συλλάβει έναν γνωστό, επώνυμο και ως πρόσφατα φρουρούμενο πρώην υπουργό. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει η βουλευτική και υπουργική ασυλία, το σύστημα κινείται από κεκτημένη ταχύτητα. Ή μάλλον «μη ταχύτητα».

Aυτο ειναι το σπιτι του κ Σουρλα που βρηκαμε από τις πληροφοριες του ΟΤΕ αλλα δεν μπόρεσε να το βρει η ΕΛ.ΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ