ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


Αναβλήθηκε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου, για τις 31.5.2010 η εκδίκαση της υπόθεσης «ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΝΟΔΑΡΟΥ ΚΑΙ ΚΙΟΣΙΑ» μετά από αίτημα των κατηγορουμένων λόγω κωλύματος της δικηγόρου της ΕΣΗΕΠΗΝ κυρίας Χρύσας Βουλδή.

Ετσι οι δύο «εγκληματίες» της Ηλείας παραμένουν έξω από τα κάγκελα της φυλακής και απολαμβάνουν την ελευθερία τους συνεχίζοντας …το εγκληματικό τους έργο.


Ο μεν πρώτος να κάνει ρεπορτάζ που ενοχλούν και αποκαλύπτουν…

Ο δε δεύτερος να εργάζεται σκληρά για ένα κομμάτι ψωμί υπομένοντας τον πόνο από τις φριχτές πληγές που άφησε στο σώμα και στη ψυχή του η φωτιά της Αρτέμιδας.


Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τους λιγοστούς αλλά αληθινούς επώνυμους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας αλλά και τους ανώνυμους πολίτες που μας πλησίασαν μετά το πέρας της διαδικασίας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ ΤΖΙΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ- ΚΙ ΕΝΑΝ ΦΤΩΧΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ … ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ …ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.


ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ…

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΛΛΑ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ…


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ …ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ … ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ