ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ : " ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 8.3.2010

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

(σ.σ1 : ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ?
ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?)


( σ.σ 2. Διαβαστε κι εδω :
http://www.koutipandoras.gr/%5CArticleDetail.aspx?nodeSerial=001002001&nodeId=17&articleId=1891 ) κι εδω: http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_9696.html

Διαστάσεις σκανδάλου λαμβάνει η περίεργη «ομπρέλα προστασίας» που παρέχεται από τις κρατικές υπρεσίες στον δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει στη θέση του ως δήμαρχος παρά τις σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις και τις συνεχείς παραπομπές του σε δίκες για σοβαρότατα αδικήματα.

Με την 124/125/25.2.2010 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών ο δήμαρχος της Ζαχάρως καταδικάστηκε πρόσφατα σε δεύτερο βαθμό σε φυλάκιση 10 μηνών για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, ποινή εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα. Το δικαστήριο επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή που του είχε επιβληθεί και πρωτόδικα το 2008, για την εμπλοκή του στο πρωτοφανές σκάνδαλο των προσλήψεων στο ΚΕΠ της Ζαχάρως.

Βάσει του κατηγορητηρίου ο κ. Χρονόπουλος, αντί να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες επιλογής των ατόμων που είχαν καταθέσει σχετική αίτηση, τοποθέτησε αυθαίρετα στο ΚΕΠ τρία άτομα της δικής του επιλογής, απορρίπτοντας εκείνους που είχαν πτυχίο πανεπιστημιακής σχολής και όλα τα νόμιμα προσόντα, σύμφωνα με την εγκύκλιο 12700/2-7-2002 του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος της Ζαχάρως για άλλη παράμετρο της ίδιας υπόθεσης έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε οκτώ μήνες φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση με την υπ' αριθμόν 1977/2008 απόφαση του Αρείου Πάγου που δημοσιεύτηκε στις 5.9.08.

«Οποιοσδήποτε δήμαρχος καταδικαστεί τελεσίδικα για παράβαση καθήκοντος εκπίπτει του αξιώματός του με απόφαση του περιφερειάρχη βάσει του Νέου Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», -δήλωσε στην «Ε» ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ηλείας και δήμαρχος της Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης.

Ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάκης Αποστολόπουλος ερωτηθείς από την «Ε» εξέφρασε «πλήρη άγνοια» για τις καταδικαστικές αποφάσεις κατά του δημάρχου της Ζαχάρως. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι στην εν λόγω περιοχή υπάρχει πρόβλημα...

Ομως οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ζαχάρως Γιώργος Βασιλόπουλος και Γιώργος Μπούσμπουρας κατήγγειλαν στην «Ε» ότι ο νέος γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι πλήρως ενημερωμένος με συστημένες προς αυτόν αναφορές που του εστάλησαν στις 12 και 17 Φεβρουαρίου 2010 και ότι με βάση τον νόμο (ΚΔΚ Αρθρο 146 2βα και 2ββ) θα έπρεπε να είχε θέσει σε αργία τον καταδικασθέντα δήμαρχο.

*** ΑΧ ΒΙΚΗ ΜΟΥ... ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Η ΕΙΔΗΣΗ !

-----------------------------------------------------------------------------------------

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_9696.html

Έχουν δήμαρχο καταδικασμένο που απειλεί δημοσιογράφους!


Ποιός και γιατί καλύπτει τον δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο; Ποιός επιτρέπει να λειτουργεί μια περιοχή της Ελλάδας με κανόνες Φαρ Ουέστ; Στις 25 Φεβρουαρίου το Εφετείο καταδίκασε τον Χρονόπουλο με 10 μήνες φυλάκιση (απόφαση 124/125/25.2.2010). Ο δήμαρχος ...
καταδικάστηκε γιατί δεν ακολούθησε τις νόμιμες διαδικασίες για την πρόσληψη υπαλλήλων στο ΚΕΠ Ζαχάρως. Απέρριψε πτυχιούχους Πανεπιστημίου για να προσλάβει άτομα της αρέσκειάς του.

Το 2008 ο Δήμαρχος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο (απόφαση 1977/2008) με 8 μήνες φυλάκιση για άλλη παράμετρο του ίδιου θέματος. Έπρεπε λοιπόν να εκπέσει του Δημαρχειακού αξιώματος. Ο προγούμενος περιφερειάρχης δεν κίνησε καμία διαδικασία. Ο νέος Τάκης Αποστολόπουλος δηλώνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για καταδίκες. Κι όμως δύο πολίτες της Ζαχάρως διαβεβαιώνουν ότι τον έχουν ενημερώσει με συστημένες επιστολές.

Ποιός καλύπτει τον κάου μπόυ της Ζαχάρως που έχει εναντίον του εκτός από καταδίκες, πειθαρχικές διώξεις για καταπατήσεις και αυθαιρεσίες; Ποιός καλύπτει και γιατί αυτόν που μπροστά στις κάμερες του σκηνοθέτη της ταινίας Sugar town 2 δηλώνει πως «θα σκοτώσει με μια κουμπουριά» τον Κώστα Βαξεβάνη επειδή αποκάλυψε τη δράση του στην περιοχή; Ποιός ;"


http://www.koutipandoras.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ