ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΑΠΟ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ


ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 5.8.2010

Στον πίνακα των δεκαεφτά συνολικά κατηγορουμένων εφοριακών υπαλλήλων που παραπέμπονται να δικαστούν τον ερχόμενο Οκτώβριο μετά από οχτώ (!) αναβολές στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας γιά την εμπλοκή τους στην γνωστή από το παρελθόν υπόθεση διαφθοράς της Δ.Ο.Υ κρέστενας , βρίσκεται και το όνομα του νέου διευθυντή που τοποθέτησε πρόσφατα το Υπουργείο Οικονομικών στην Δ.Ο.Υ του Πύργου Ηλείας.


Το διευθυντικό στέλεχος με βάση το κατηγορητήριο 185/2007 που υπογράφεται από την τότε αντιεισαγγελέα Εφετών Πάτρας Ηώ-Μαρία Ρωμαίου , παραπέμπεται να δικαστεί με την κατηγορία της ηθικής αυτουργία σε απάτη που φέρεται να διέπραξε ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλου σκανδάλου των επίορκων εφοριακών της Δ.Ο.Υ Κρέστενας ο οποίος και έχει καταδικαστεί κατά το παρελθόν σε πολυετή ποινή φυλάκισης για άλλη παράμετρο της υπόθεσης.

Ο ίδιος μιλώντας χθές στην «Ε» ανέφερε ότι το αδίκημα που φέρεται να έχει διαπράξει έχει ήδη παραγραφεί λόγω παρέλευσης πενταετίας και μάλιστα υπάρχει και σχετική πρόταση από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας ,να μην παραστεί ως κατηγορούμενος στο δικαστήριο , η οποία όμως δεν εισήχθη στο Συμβούλιο Εφετών . Ο νέος διευθυντής της Δ.Ο.Υ Πύργου υπεραμύνεται της αθωότητάς του και τονίζει με έμφαση ότι από ένα μικρό λάθος που έκανε λόγο φόρτου εργασίας πριν από χρόνια , έχει υποστεί επί σειρά ετών μεγάλη ταλαιπωρία. Υπογράμμισε επίσης ότι για το συγκεκριμένο θέμα ουδέποτε παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο .

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

***Στο μεταξύ έντονες αντιδράσεις πυροδότησε η αλλαγή «ηγεσίας» στης Δ.Ο.Υ Πύργου καθώς η μέχρι χθές προϊσταμένη η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας , μετατέθηκε ξαφνικά στο Αίγιο ως υποδιευθύντρια στο τμήμα φορολογίας εισοδήματος.

Από το περιβάλλον της έγινε γνωστό ότι αυτή «πλήρωσε ακριβά» επειδή έβαλε στο μαχαίρι στο κόκαλο της διαφθοράς ερευνώντας και στέλνοντας στις αρμόδιες αρχές προκλητικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής πολιτών και αλλά και συναδέλφων της.

«Πολιτική δίωξη» - χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη μετακίνηση η Ν.Ε Ηλείας της Ν.Δ. που συνεδρίασε χθές εκτάκτως και αν ανακοίνωσε τα εξής :
« Η απερχόμενη διευθύντρια της ΔΟΥ Πύργου, αμερόληπτη, αντικειμενική και άκρως επιτυχημένη, κατετάγη τρίτη στο νομό και έβδομη στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο 3839/2010 για την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων και το σύστημα μοριοδότησης. Αλήθεια, πού βρίσκουν εφαρμογή οι διατάξεις του νόμου αυτού; Μια γυναίκα με έντονη συνδικαλιστική δράση,(Nομαρχιακή Σύμβουλος και νυν Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Πύργου Ηλείας) μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, ενώ παράλληλα συνυπηρετούσε με το σύζυγό της στο νομό, οδηγείται σε επαγγελματική, οικονομική, κοινωνική και ηθική εξόντωση. Οι κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εφόσον εξακολουθήσουν να εφαρμόζουν τέτοιου είδους πρακτικές θα μας βρουν απέναντι τους.» .-









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ