ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ?



ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ  

Συνδικαλιστική «ομπρέλα προστασίας» στους εφοριακούς υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ Πύργου που – όπως αποκάλυψε πρόσφατα η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» - λόγω της παραβατικής τους συμπεριφοράς βρίσκονται τελευταία στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του Υπουργείου Οικονομικών , άνοιξε χθές ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ Αχαίας – Ηλείας – Κεφαλληνίας – Ζακύνθου. Με δισέλιδη επιστολή του που έστειλε ακόμα και στις τοπικές εφημερίδες της ΗλείαςΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ   και στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΛΦΑ και ΑΛΤΕΡ χαρακτηρίζει ως «συκοφαντίες και λασπολογία» τα σχετικά ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρεται μεταξύ στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του συνδικαλιστικού οργάνου ( όπως μάθαμε δεν έχει εγκριθεί από το ΔΣ καθώς αυτό ουδέποτε συνεδρίασε για το συγκεκριμένο θέμα ) οι ελεγκτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών δεν κάνουν έλεγχο και δεν έχουν συντάξει κανένα σχετικό πόρισμα. Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΚΡΑΣΤΕΝΑς και η μετακίνηση της πρώην προϊσταμένης Δ.Ο.Υ Πύργου δεν έγινε «γιατί έβαλε το μαχαίρι στο κόκαλο» σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής πολιτών και συναδέλφων της.

ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ :

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου Οικονομικών ερευνούν – όπως αποκάλυψε η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» - τις έξι χαρακτηριστικές περιπτώσεις παραβατικότητας και διαφθοράς διαφόρων υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ Πύργου. Ο συγκεκριμένος έλεγχος δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης και είναι θέμα χρόνου η σύνταξη των σχετικών πορισμάτων.

Ο νέος διευθυντής της Δ.Ο.Υ Πύργου με βάση το κατηγορητήριο 185/2007 που έχουμε στην διάθεσή μας και υπογράφεται από την τότε αντιεισαγγελέα Εφετών Πάτρας Ηώ-Μαρία Ρωμαίου , παραπέμπεται μαζί με άλλους 16 συνολικά εφοριακούς υπαλλήλους για να δικαστεί με την κατηγορία της ηθικής αυτουργία σε απάτη που φέρεται να διέπραξε ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλου σκανδάλου των επίορκων εφοριακών της Δ.Ο.Υ Κρέστενας ο οποίος και έχει καταδικαστεί κατά το παρελθόν σε πολυετή ποινή φυλάκισης για άλλη παράμετρο της υπόθεσης.

Τεκμηριωμένα ρεπορτάζ με στοιχεία και έγγραφα όπως αυτά της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» είναι άδικο να χαρακτηρίζονται ως «συκοφαντίες και λασπολογίες» από υπαλλήλους που έχουν ως καθήκον τους την προστασία του κράτους από την φοροδιαφυγή και τους πάσης φύσεως κομπιναδόρους.

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΚΡΣΤΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ –ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ  ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ .

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΚΗ ΜΟΥ,
ΤΟ <>?

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!!!
ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΘΕΙ αληθινος ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΛΕΙΑΣ

ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ή ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ