ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ;



ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ;



ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ;

«Καίγεται» να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο τεθείς σε αργία για τις καταδίκες του και την παραβατική του συμπεριφορά , μετά από την 262/2010 γνωμοδότηση της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους , ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και επιστρατεύοντας τα γνωστά «παπαγαλάκια» του , αυτούς που τόσο καιρό έκρυβαν και κρύβουν τις προκλητικές του παρανομίες , επιχειρεί να θολώσει τα νερά…

Όπως έκανε γνωστό χθες στα τοπικά ΜΜΕ της Ηλείας , τον ερχόμενο Σεπτέμβριο συζητείται στο ΣτΕ η προσφυγή του μέσω της οποίας χαρακτηρίζει παράνομη (!) και αντισυνταγματική την απόφαση του υπουργείου εσωτερικών να τον θέσει σε αργία.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο τεθείς σε αργία δήμαρχος, επικαλείται την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του βάση της οποίας τέθηκε σε αργία και αποκρύπτει ότι αυτή εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό (Αρ. Απόφασης :124-125/25.2.2010) και είχε ως αποτέλεσμα την καταδίκη του στην ίδια ακριβώς ποινή με το πρώτο δικαστήριο (10 μήνες φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος) .


Επίσης αποκρύπτει ότι για άλλη παράμετρο της ίδιας υπόθεσης (παρανομίες στις προσλήψεις του ΚΕΠ) καταδικάστηκε σε οχτώ μήνες φυλάκιση τελεσίδικα με την 1977/2008 απόφαση του Αρείου Πάγου .


Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος κύριος που βρίσκεται παραδόξως στο απυρόβλητο των περισσοτέρων ΜΜΕ της Ηλείας ελέγχεται για πλήθος παρανομιών:


Εχει δεκάδες παραπομπές σε δίκες, είναι αυτός που προσπάθησε να αρπάξει τα χρήματα της Αυστραλιανής Κυβέρνησης για να χτίσει δημαρχείο με απ ευθείας ανάθεση στην εταιρεία FORUM.


Κατηγορείται ότι έχει χτίσει στο οικοσύστημα του Καϊάφα αυθαίρετο ξενοδοχείο με πλαστές οικοδομικές άδειες που φέρεται να έχει υπογράψει ο νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τότε αντινομάρχης Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος.


Κατηγορείται ότι πωλούσε οικόπεδα στο Χρυσοχώρι σε περιοχή που ανήκει στην Κοινωνική Πρόνοια .


Κατηγορείται ότι οπλοφορούσε παράνομα με άδεια που ανακλήθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Αντιμετωπίζει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.


Είναι αυτός που απειλούσε μπροστά στη κάμερα τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ότι θα τους εκτελέσει στην πλατεία και ότι θα τους λιώσει το κεφάλι…


Είναι αυτός που απειλεί μπροστά στη κάμερα ότι θα χαλάσει τα μούτρα σε πολίτη… αν δεν αποσύρει την μήνυση του κατά του αντιδημάρχου του

Είναι αυτός που επιχείρησε να φιμώσει με δικαστικές αποφάσεις δημοσιογράφους και μπλογκς επειδή του έκαναν κριτικη και αποκαλυπταν τις παρανομιες του. 


Είναι αυτός που έχει καταλύσει προκλητικά κάθε έννοια νομιμότητας στην περιοχή του επιβάλλοντας νόμους Αγριας Δύσης.


Αν η τοπική κοινωνία φτάσει σε σημείο να συνεχίσει να αποδέχεται την διαχείριση της τύχης της στον κύριο Πανταζή Χρονόπουλο τότε είναι άξια της τύχης της και να μην έχει κανένα παράπονο για την μελλοντική ποιότητα της ζωής της…

*** ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
*** ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ