ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΝ FM ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ... 

..ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 24ωρο Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!              

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM :http://ionionfm.gr/player.php?clipid=37699&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΟ "ΗΛΕΙΑΤΩΡΑ": http://www.iliatora.gr/news_details.php?id=4886 

Μετά από τον θόρυβο και τις αντιδράσεις κατοίκων και δημοσιογράφων (του ΙΟΝΙΟΝ FM), που προκλήθηκαν από την τοποθέτηση του φράχτη-«φονιά» στο δημόσιο δρόμο Λουτρών Κυλλήνης – Αρκουδίου στο ύψος της ιαματικής πηγής, η εταιρία αφαίρεσε χθες το απόγευμα αυτό το κατασκεύασμα, αποκαθιστώντας, την ασφάλεια των διερχομένων πολιτών, την δημόσια τάξη, αλλά και την αισθητική του περιβάλλοντος.                                                                                                                                                  Αυτό που έμεινε όμως ως πικρή γεύση ΚΑΙ από αυτό το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή, είναι η "διάθεση" με την οποία αντιμετώπισαν για άλλη μια φορά ένα σοβαρό όσο και επικίνδυνο θέμα, (την ηπιότερη έκφραση που χρησιμοποιούμε για την, ίσως και ύποπτη, στάση μερικών)  αιρετοί, σύλλογοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. 

Κρίμα! 

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ .....   Παρέμβαση για το θέμα έκανε στο IONION FM ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Παπαδάτος καταδικάζοντας ενέργειες ασύδοτων επενδύσεων. «Δεν απέδωσε στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στα Λουτρά Κυλλήνης, τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ