ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ- ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ



ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ


Άρθρο 5
Η διαφάνεια στις οικονομικές σχέσεις αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της αξιοπιστίας, του κύρους και της επαγγελματικής αξιοπρέπειας του δημοσιογράφου, ο οποίος οφείλει:
α. Να μην επιδιώκει και να μη δέχεται αμοιβή για δημοσιογραφική εργασία από απόρρητα κονδύλια κρατικών υπηρεσιών και δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών.
β. Να μην επιδιώκει και να μη δέχεται αργομισθία ή έπ’ αμοιβή θέση συναφή με την ειδικότητά του σε Γραφεία Τύπου, δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις, που θέτει εν αμφιβόλω την επαγγελματική αυτονομία και ανεξαρτησία του.
γ. Να μην επιδιώκει και να μη δέχεται τη διαφημιστική χρήση του ονόματος, της φωνής και της εικόνας του, παρά μόνο για κοινωφελείς σκοπούς.
δ. Να μη μεταδίδει και να μην αξιοποιεί ιδιοτελώς αποκλειστικές πληροφορίες που επηρεάζουν την πορεία του Χρηματιστηρίου Αξιών και την αγορά.
ε. Να μην επιδιώκει και να μη δέχεται οποιεσδήποτε παροχές σε χρήμα και είδος, που θίγουν την αξιοπιστία και την αξιοπρέπειά του και επηρεάζουν την ανεξαρτησία και την αμεροληψία του.


*** ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ" ΚΥΡΙΕ" ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ , ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ?




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι είναι η ώρα να μιλήσεις με ονόματα και στοιχεία για τη δημοσιογραφική αλητεία αλλά και για το λαμόγιο που χρηματίζεται.

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

Γειά σου Μάκη.
Εγώ θα σου έλεγα ότι κανένας "ανώνυμος" δεν πρέπει να σου υποδείξει πότε θα έλθει η ώρα για να βγάλεις τα στοιχεία σου...

Να προσέχεις και να συνεχίζεις τους αγώνες σου.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ
ΚΑΙ
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ