ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ



ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ Ο ΜΑΪΜΟΥΔΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

Νοιώθοντας δυσπεψία και ένα συνεχές φούσκωμα στο στομάχι από τα συνεχή τραπεζώματα που του κάνει εδώ και πολύ καιρό στις ακρογιαλιές και στις ταβέρνες ο Αρχικοριός και τα τσιράκια του …έπεσε σε ύπνο βαθύ και δεν πήρε χαμπάρι ότι :

Στις αρχές Φεβρουαρίου 2008 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου μετά από πολύωρη διαδικασία ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΡΙΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΊΩΣΗ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ κλπ.

Ο Μαϊμουδορεπόρτερ κάνοντας τον ψόφιο κοριό… δεν άκουσε τις καμπάνες της Δικαιοσύνης να χτυπούν διότι εκτός από παροδική τύφλωση πάσχει και από παροδική κουφαμάρα .
Ανάλογα την περίπτωση και τα εικοσάευρα…
Νόμισε λοιπόν ότι οι καμπάνες ήταν από τον Εσπερινό…γι αυτό γύρισε πλευρό και συνέχισε τον ύπνο και τα όνειρά του…χωρις προφανώς να ενημερώσει το ΜΜΕ όπου εργάζεται. (τα γνωρίζουν αυτά οι αρχισυντάκτες του?)

Σσσσσσσσσσσσσσσσσσς!!!!!!! Μη το ξυπνάτε το παιδί . Εχει φάει πολύ κι έχει βαρυστομαχιάσει…Του έπεσε το τελευταίο ψάρι βαρύ...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΠΗΝ …

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DEN EINAI MONO O "KYRIOS" POY ANAFEREIS FILE.
EINAI KAI OI ALLOI POY KANOYN TO IDIO REPORTAZ...
OI DIKASTIKOI SYNTAKTES DEN EIDAN OYTE KI EKEINOI KATI?
TELIKA TI GINETAI STHN HLEIA?

KATERINIO

ilianews είπε...

Τα δεδομένα δείχνουν ότι η μάχη της καθημερινότητας για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη.
Υπάρχει κρίση παντού και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αντιληπτικές ικανότητες για να το καταλάβεις, οπού και αν γυρίσεις το βλέμμα σου στον κόσμο αντικρίζεις τραγικές εικόνες, μια παγκόσμια τραγωδία εκτυλίσσεται γύρω μας και η ανθρώπινη φυλή δείχνει να αγνοεί τι συμβαίνει.
Τα περισσότερα προβλήματα για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι αποτέλεσμα των τεχνολογικών, των οικονομικών, των κλιματολογικών εξελίξεων, αλλά και της γεωπολιτικής αστάθειας. Σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα η κατάσταση της αστάθειας μπορεί να κάνει τον καθένα που θέλει να μπορεί να προκαλέσει ζημία στον παγκόσμιο καπιταλισμό.

http://neoinileias.blogspot.com/

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ