ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 24 Μαΐου 2008

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΟΥ Γιάννη Σπυρούνη

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΗ" ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ


Δέκα κτίρια της πρώτης φάσης ανασυγκρότησης της Αρτέμιδας και πέντε της δεύτερης, που ολοκληρώνεται στις 18 Ιουλίου, παραδίδονται από την ανάδοχο εταιρία J & P ΑΒΑΞ και τους εκπροσώπους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το έργο που χρηματοδοτεί η Κύπρος, ευτυχώς για τους κατοίκους, προχωρά γρήγορα με τις εργασίες να «προσπερνούν» τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί. Κάτι που δίνει την ελπίδα στην ανάδοχο εταιρία ότι θα αποφευχθούν πιθανές καθυστερήσεις στο μέλλον, γραφειοκρατίας επιτρέπουσας.

Οι «τυχεροί»

Δέκα κτίρια, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι κύριες κατοικίες, άρχισαν να παραδίδονται από χθες στην Αρτέμιδα, ολοκληρώνοντας τις εργασίες της πρώτης φάσης. Αυτά ανήκουν στους Γιώργο Αλεξανδρόπουλο, Φώτη Αλεξανδρόπουλο, Γιώργο Δημητρακόπουλο, Τασία Ηλιοπούλου, Χαράλαμπο Ελιανό, Δημήτρη Βλασσόπουλο, Κωνσταντίνο Βλασσόπουλο, Κωνσταντίνο Καστή, Γεωργία Κυριακοπούλου, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Χαράλαμπο Μπάμη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού. Αυτή την περίοδο παραδίδονται ακόμα πέντε κτίρια από τον προγραμματισμό της δεύτερης φάσης και ανήκουν στους Βασιλική Λαμπρακοπούλου, Σοφία Γιαννακοπούλου, Αναστάσιο Μπουρογιαννόπουλο, Κωνσταντίνα Μπουρογιαννοπούλου και Ξανθή Μπουρογιαννοπούλου.

Ο Γιώργος Αλεξανδρόπουλος είναι ένας από τους ανθρώπους που χθες παρέλαβε και επισήμως το σπίτι του επισκευασμένο από την J & P ΑΒΑΞ και ελέγχθηκε από τους πολιτικούς μηχανικούς των υπηρεσιών της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Το σπίτι μου είχε πάθει ζημιές στις φωτιές. Ευχαριστούμε την Κυπριακή Δημοκρατία που μας παραστάθηκε και γίνονται οι εργασίες. Δεν θα μπορούσε διαφορετικά να γίνει κάτι» μας δήλωσε. Τη μεγάλη καταστροφή τη βίωσε στο κατώφλι του σπιτιού του μαζί με τη σύζυγό του Διονυσία, βλέποντας να χάνονται στις φλόγες όλα τα ζωντανά τους και τα ελαιόδεντρά τους. Το σπίτι τους «πληγώθηκε» αλλά όχι ανεπανόρθωτα. Και αυτό ήταν το μόνο που τους έμεινε. «Αν δεν ήταν η Κυπριακή Δημοκρατία, δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ξανά το σπίτι, με 300 ευρώ σύνταξη που παίρνουμε και δεν φτάνουν να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας» συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος της J & P ΑΒΑΞ, πολιτικός μηχανικός Πιέρος Καλφακάκος, χθες σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη διαδικασία των παραδόσεων που ξεκίνησε. «Η πρώτη παράδοση κτιρίων που γίνεται αφορά εξ' ολοκλήρου την πρώτη φάση και τμήμα της δεύτερης. Προχωρήσαμε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ίσως και πιο γρήγορα, στη δεύτερη φάση, που ολοκληρώνεται στις 18 Ιουλίου και κάποια από αυτά τα έχουμε ετοιμάσει. Το σύνολο του έργου θα έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και χωρίς να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Τώρα βέβαια θα πρέπει κανείς να λάβει υπ' όψη και τον παράγοντα «δημόσια υπηρεσία» που είναι κάτι απρόβλεπτο. Μέχρι στιγμής όμως και οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν αντιμετωπίσει το έργο πολύ σωστά και δεν είχαμε καμία καθυστέρηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλφακάκος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περίπου 20.000 Σκοπιανοί της Αυστραλίας σύμφωνα με τους διοργανωτές βγήκαν στους δρόμους φτάνοντας μέχρι το κοινοβούλιο της vctoria ζητώντας από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας να αναγνωρίσει επίσημα την εθνική κυριαρχία της Μακεδονίας με την ιστορική και συνταγματική ονομασία.

http://neoinileias.blogspot.com/

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ