ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ?

http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Ο Διευθυντής της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" Βαγγέλης Παναγόπουλος, μιλώντας πριν λίγο στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της εφημερίδας στην Ηλεία, Μάκη Νοδάρου ήταν σαφής :
"Ηταν ένα μαφιόζικο χτύπημα εναντίον ενός τολμηρού δημοσιογράφου. Η εφημερίδα μας, δεν πρόκειται να υποστείλλει τη σημαία της ερευνητικής δημοσιογραφίας..."

Ο Μάκης Νοδάρος το τελευταίο διάστημα με τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ, φωτογράφιζε το άθλιο ντόπιο παρακράτος, το οποίο σε αγαστή συνεργασία και με τις υπογραφές κυβερνητικών παραγόντων ετοιμάζει την δήθεν τουριστική αξιοποίηση στα καμμένα-έκαναν λόγο για Γήπεδα Γκόλφ.
Φιλοδοξούν να στήσουν γήπεδα Γκόλφ με γκαζόν, το οποίο θα καταναλώνει απίστευτες ποσότητες ύδατος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Θα στήσουν γήπεδα Γκόλφ και τουριστικές εγκαταστάσεις πάνω απο το σημείο που κάηκε η μάνα με τ ανήλικα παιδιά της!
Ηδη η "τουριστική αξιοποίηση" άρχισε απο το Δημαρχείο του Χρονόπουλου στη Ζαχάρω, ο οποίος έβαλε μπρος να χτίσει ένα πιο χλιδάτο δημοτικό κατάστημα για να χωρέσει την τηλεοπτική του λάμψη.
Ο Μάκης Νοδάρος, είναι ένα "κακό σπυρί" για του Νονούς του "Βατοπαιδίου" της Ηλείας, γι αυτό έπρεπε να πάρει το μαθημά του.




Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ


23 Οκτωβρίου 2008

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με αγανάκτηση την άνανδρη, ύπουλη και εγκληματική επίθεση κατά του συναδέλφου της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», Μάκη Νοδάρου.


Ο συνάδελφος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση και υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από δύο άγνωστους άνδρες, που του είχαν στήσει «καρτέρι» έξω από το σπίτι του και οι οποίοι, μετά την αποτρόπαια πράξη τους, διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσικλέτα κλέβοντας και τη συσκευή του τηλεφώνου του.


Οι συνθήκες της άγριας επίθεσης δείχνουν, ότι στόχος των δραστών ήταν η ζωή του συναδέλφου και η τρομοκράτηση των δημοσιογράφων, που επιμένουν, ασκώντας το λειτούργημά τους, να ερευνούν και να αποκαλύπτουν την αλήθεια, χωρίς να φοβούνται εκείνους που θέλουν να τους κάνουν να σιωπούν... Άλλωστε, ο συνάδελφος Μάκης Νοδάρος χαρακτηρίζεται από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του, εμμένοντας στην αποκάλυψη της αλήθειας.


Η ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον συνάδελφο, διαμαρτύρεται έντονα και απαιτεί να κινητοποιηθούν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που υποχρεούνται να βρουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τόσο τους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης επίθεσης, δηλώνοντας, απερίφραστα, την πίστη της στην προάσπιση της ελευθεροτυπίας, της πολύπλευρης και αληθινής ενημέρωσης, στην οποία έχει δικαίωμα ο κάθε πολίτης της χώρας.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



ΠΟΕΣΥ : Εγκληματική επίθεση

Πέμπτη 23 Οκτ 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει την άνανδρη και δολοφονική επίθεση που δέχθηκε σήμερα το πρωί, έξω από το σπίτι του, ο συνάδελφος Μάκης Νοδάρος, ανταποκριτής της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στο νομό Ηλείας και συνεργάτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Ιόνιον Fm».
Είναι προφανές ότι ο αποκαλυπτικός χαρακτήρας των ρεπορτάζ του συναδέλφου, η μαχητικότητα του και η ασυμβίβαστη προσήλωση του στην αλήθεια και στον έλεγχο της κάθε μορφής εξουσίας, ενοχλούν κύκλους που επιδιώκουν, ακόμα και με την συνδρομή ανθρώπων του υποκόσμου, να τον φιμώσουν και να τον εκφοβίσουνΤο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. ζητεί από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να ερευνήσουν σε βάθος το περιστατικό και να βρουν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της εγκληματικής επίθεσης. Απαιτεί, επίσης, την προστασία του συναδέλφου και την διασφάλιση του δικαιώματός του ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκεί το λειτούργημά του.



ΕΣΗΕΠΗΝ Επίθεση κατά του Μάκη Νοδάρου 23 Οκτωβρίου 2008

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων καταδικάζει την άνανδρη και δολοφονική επίθεση που δέχθηκε σήμερα το πρωί, έξω από το σπίτι του, ο συνάδελφος Μάκης Νοδάρος, ανταποκριτής της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στο νομό Ηλείας και συνεργάτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Ιόνιον Fm».

Δυο άγνωστοι άνδρες έστησαν καρτέρι στον συνάδελφο, τον ξυλοκόπησαν άγρια και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.Είναι προφανές ότι ο αποκαλυπτικός χαρακτήρας των ρεπορτάζ του συναδέλφου, η μαχητικότητα του και η ασυμβίβαστη προσήλωση του στην αλήθεια και στον έλεγχο της κάθε μορφής εξουσίας, ενοχλούν κύκλους που επιδιώκουν, ακόμα και με την συνδρομή ανθρώπων του υποκόσμου, να τον φιμώσουν και να τον εκφοβίσουν.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές της Ηλείας να ερευνήσουν σε βάθος το περιστατικό και να καταλογίσουν ευθύνες εκεί που πρέπει. Απαιτεί, επίσης, την προστασία του συναδέλφου και την διασφάλιση του δικαιώματος, του ελεύθερα και ανεμπόδιστα, να ασκεί το λειτούργημα του.

Οι μαφιόζικες τακτικές και η στρατολόγηση «μπράβων» δεν κάμπτουν το φρόνημα των δημοσιογράφων. Απεναντίας χαλυβδώνουν την πίστη τους υπέρ της αποκάλυψης της αλήθειας και μετατρέπονται σε μπούμερανγκ έναντι όσων τις υιοθετούν.

Είναι απαράδεκτο σε μια ευνομούμενη Πολιτεία οι δημοσιογράφοι να πέφτουν θύματα εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου και να πληρώνουν με αίμα την αμετακίνητη και αταλάντευτη άσκηση των καθηκόντων τους.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Elpizw pws den traumatisthkes sobara. Einai apisteuto, alla deixnei oti ta reportaz sou einai ola 100% alh8eina.
Perastika kai 8arros.

Me xairetismous apo Germania

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάκη,
το πρώτο πράγμα που σου ευχόμαστε όλοι εμείς που παρακολουθούμε τον αγώνα σου για τη ελευθερία του λόγου, είναι να είσαι πάνω από όλα καλά με την υγεία σου και να συνεχίσεις πάντα να έχεις αυτή την άσβεστη φλόγα για την έρευνα και την μετάδοση της αλήθειας!!!
Ξέρουμε ότι όσα ανακαλύπτεις και παρουσιάζεις μέσα απο τις δημοσιογραφικές σου έρευνες είναι πέρα για πέρα αληθινά, και γι'αυτό "κάποιοι" ενοχλούνται τόσο πολύ!!!
Όμως, όπως λέει και ο σοφός λαός μας, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, και αργά ή γρήγορα θα βρούν όλοι αυτοί οι τραμπούκοι το δάσκαλό τους!!!
Περαστικά, μαχητικά και δυνατά!!!
ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

Ναταλία είπε...

Μόλις το άκουσα....και εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα να είσαι καλά.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ανώνυμο...
Σε επιβεβαιώνουν τελικά....με το χειρότερο τρόπο ίσως μα...σε επιβεβαιώνουν....

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πλήρωσε τους αλλοδαπούς; Κάποιος που ...πάντα ζει! Γιατί του επιτρέπουν να επιβιώνει και να ζει. Ο άθλιος. Και επειδή ο Μάκης του έβγαζε τα άπλυτα στη φόρα, ακολούθησε μαφιόζικες μεθόδους. Εύχομαι να βρεθούν οι μπράβοι και να "λαλήσουν" στην αστυνομία. Ε ρε γέλια που θα κάνουμε με τον "αθάνατο" που αν ήταν κρητικός θα τον λέγανε ...Χρονάκη!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΩΡΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ
ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΔΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩ...ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΔΑ...

Aνεμος είπε...

ΛΥΠΗΡΟ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

Ο δημοσιογράφος ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ ένας από τους λίγους - για να μην πούμε ο μόνος - δημοσιογράφος της Ηλείας που καταφέρνει συνεχή πλήγματα εδώ και χρόνια στην διαφθορά, την εγκληματική αδιαφορία & τις παράνομες πράξεις στο νομό έγινε ξανά στόχος.

Ηδη απολύθηκε από την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ λόγω των ρεπορτάζ του που ενοχλούν (βλ. Δημαρχείο Ζαχάρως, Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου-Στροφυλιάς, ναρκωτικά, εκδιδόμενες αλλοδαπές, φράουλες και πολλά άλλα).

Αλλά προφανώς αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κάνει να σιωπήσει.

Ο Νοδάρος ειναι ένας δημοσιογράφος που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, που ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ θέματα που άλλοι πεισματικά αρνιούνται να αγγίξουν για ευνόητους λόγους. Είναι η ΜΟΝΗ ΘΑΡΑΛΛΕΑ φωνή της ΗΛΕΙΑΣ που εδώ και χρόνια προτιμά να γίνεται δυσάρεστος σε στελέχη, σε τοπικούς άρχοντες, σε κυβερνήτες προκειμένου να αναδειχτούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που τόσα χρόνια κρύβονται συστηματικά & επιστημονικά στην Ηλεία. Ο μόνος που προτιμά να απέχει από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα τον υποχρέωναν σε φιλίες & συνεργασίες που οδηγούν στη φίμωση της αλήθειας.

Φίμωση, η τραγική πραγματικότητα στην Ηλεία.
-οι τοπικές εφημερίδες παρουσιάζουν τα ίδια θέματα , με τον ίδιο κομψό τρόπο & σπάνια αποκαλύπτουν παράνομες ή εγκληματικές πράξεις
-οι πολίτες ποτέ δεν μιλούν, δεν καταγγέλουν αλλά σπεύδουν να δικαιολογήσουν & να στηρίξουν κάθε είδους πράξη
-οι τοπικοί άρχοντες μια γροθιά από ατσάλι που πατάσσει όλες τις αντιδράσεις , που μηνύει τις αντίθετες γνώμες, που χωρίς αίσθημα ντροπής "αποφασίζει & διατάσσει"

Και τώρα αυτό! Ειναι ενοχλητικό αλήθεια το φως όταν έχεις ζήσει για χρόνια στο σκοτάδι!
ΟΜΩΣ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Η ΗΛΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

Μακη περαστικά σου, να ξερεις οτι δεν εισαι μόνος, θα μας βρούνε όλους μπροστά τους!

Ανώνυμος είπε...

Έχω ζήσει τρία χρόνια στον τόπο σου. Τα έβαλες με κάφρους και μεγάλα διαπλεκόμενα. Συνέχισε. Ήμαστε μαζί σου.
Κι ας μην κρύβονται τα κομματόσκυλα. Όλοι ξέρουμε ποιοί κρύβονται πίσω από τους τραμπούκους.
Έχει ευθύνη η πολιτική ηγεσία του Νομού η οποία συμμετέχει στην καφρίλα.
Τους πήραμε χαμπάρι και δεν μας πτοούν οι κλέφτες!!!!

spyros1000 είπε...

περαστικα και μην πτοεισαι.
διαβαζω συνεχως τα αρθρα σου.
ελπιζω να ανναρωσεις γρηγορα

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Κουράγιο φίλε, μην σταματάς και μην... μασάς!

Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Ελσινκι είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)
Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760
email: office@greekhelsinki.gr ιστοσελίδα: http://cm.greekhelsinki.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24 Οκτωβρίου 2008

Εγκληματική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου για εκφοβισμό

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) καταδικάζει την εγκληματική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου, χθες στα Λεχαινά Ηλείας. Ο ανταποκριτής της «Ελευθεροτυπίας», της «Ημέρας», του «Teletime», του «Ράδιο Γάμμα» στην Ηλεία και συνεργάτης του τοπικού σταθμού «Ionion FM», μιλώντας στο «Teletime» φωτογράφησε το άτομο που πιθανότατα οργάνωσε την εγκληματική ενέργεια (http://imeranews.gr/v012/indexfs.php). Στα κείμενα που ακολουθούν υπάρχουν οι πληροφορίες, οι καταδίκες των δημοσιογραφικών οργανώσεων και –κυρίως και στο τέλος- ένα εξαιρετικό προφίλ από αναγνώστρια του blog του Μάκη Νοδάρου (την «Ηλέκτρα») για το πραγματικά μοναδικό και ασυμβίβαστο έργο του στη Δυτική Ελλάδα. Το ΕΠΣΕ προσθέτει πως ο Μάκης Νοδάρος είναι επίσης ο μόνος δημοσιογράφος στην Ηλεία –και ένας από τους ελάχιστους στη Δυτική Ελλάδα- που έχει αποδείξει με συνέπεια το ενδιαφέρον του για θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων. Το ΕΠΣΕ, που θα καταγγείλει διεθνώς την ενέργεια, καλεί την αστυνομία να ασχοληθεί άμεσα, πραγματικά και αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δραστών γιατί αν αυτό δεν γίνει θα θεωρηθεί πως ουσιαστικά οι ενέργειες αυτές έχουν ασυλία.

Περισσότερα κείμενα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο αργότερα, πχ. στη σελίδα http://news.google.com/news?ned=el_gr&hl=el&ned=el_gr&nolr=1&q=%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

το πλήερς δελτίο τύπου του ΕΠΣΕ: http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3355

Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Ελσινκι είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_5139.html

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κε Νοδάρε,

σας στέλνω το παρόν μύνημα μόνο και μόνο να ενισχύσω την απόφαση σας να μην κάνετε πίσω μπροστά στο κράτος γνωστού τοπικού πολιτικού άρχοντα που είναι γνωστός για τις μαφιόζικες ενέργειες του.
Δυστυχώς αγαπητοί φίλοι, το πρόβλημα δεν είναι του μαφιόζου. Αυτός κάνει καλά την δουλειά του. Μπράβο του!!!
Το πρόβλημα είναι των πολιτών που είτε δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δουν τι πραγματικά γίνεται και να "εξαφανίσουν" πολιτικά τέτοια φαινόμενα. Μην περιμένετε το Κράτος. Αυτό θα ακολουθήσει τους πολίτες όταν και αυτοί το θέλουν.
Οταν η πλειοψηφία δεν ξυπνά από τον λήθαργο μετά από τέτοια καταστροφή τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και απογοητευτικά.


Περαστικά σας.

K.On είπε...

κράτα γερά συνάδελφε. είμαστε όλοι στο πλευρό σου

Ανώνυμος είπε...

afto pou egine einai apaisio, alla min tous kaneis ti xari oute kan na stenaxoretheis!
elpizw to oti se agapame kai ektimame na se kanei xaroumeno kai na min xoloskaseis idiaitera.

Ανώνυμος είπε...

περαστικα και μην πτοεισαι. περιμένουμε να επιστρέψεις γερός, δυνατός και δυναμικός

Πηγη Γιακουμελου είπε...

Η ενέργεια αυτή, χαρακτηρίζει με τον πιο άθλιο τρόπο, τις μεθόδους που ακολουθούν ορισμένοι για να εκφοβίσουν και να προειδοποιήσουν όσους τους αποκαλύπτουν. Όμως ο συνάδελφος Μάκης Νοδάρος, δεν έχει φιμώσει και ούτε θα φιμώσει ποτέ την αλήθεια. Θα συμφωνήσω με την Ηλέκτρα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά και με την Ναταλία. Δεν έπρεπε να σου συμβεί αυτό, όμως όποιος κρύβεται πίσω από την άθλια αυτή ενέργεια και όποιοι ενστερνίζονται τις ιδέες του σε επιβεβαίωσαν...

zeidoron dtsoukas είπε...

Περαστικα και κουραγιο.
Να ξερεις οτι ο κοσμος εκτιμα τους αγωνες σου κι εισαι ενας απο τους ελαχιστους εναπομειναντες μαχητες δημοσιογραφους.
Μην το βαλεις κατω,συνεχισε με περισσοτερο θαρρος και τολμη τον αγωνα σου.
Οι αρχες εχουν υποχρεωση να βρουν το γρηγοροτερο τους φυσικους αλλα και τους ηθικους αυτουργους της επιθεσης.

hnioxos είπε...

Κύριε Νοδάρε παρακολουθώ το μπλογκ σας εδώ και πολύ καιρό από την εποχή της υπόθεσης με τις φράουλες.
Πραγματικά συγκλονίστηκα από το περιστατικό και την ιταμή πρόκληση που το συνοδεύει.
Να ξέρετε ότι είμαι ολόψυχα μαζί σας και σάς συμπαρίσταμαι στον αγώνα που κάνετε για το ξεσκέπασμα αυτών που λυμαίνονται τον τόπο.
Δεν πρέπει να τους περάσει!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα Μακη σε ειδα σημερα το πρωι σου ευχομαι καλη αναρρωση
andreas37

Ανώνυμος είπε...

...Γιατί γράφετε ανώνυμα σχόλια;

(κι αν δεν έχετε blog μπορείτε στο τέλος του κειμένου να γάφετε το όνομά σας ή ένα όνομα)

Η ανωνυμία δείχνει φόβο. Και δεν είναι ό,τι καλύτερο σε τέτοιες καταστάσεις

Και κάτι ακόμη:
(είδα να το πιθανολογεί πιο πάνω κι ένας ανώνυμος)
Μήπως (πραγματικά αναρωτιέμαι...) η εμμονή να ενοχοποιούνται Νότιοι Ηλείοι για τον τραμπουκισμό είναι λάθος;
Μήπως στρέφει τις όποιες έρευνες μακριά από
1.τους Φραουλάδες της Μανωλάδας
2. τους Βαρδαίους με τις χιλιάδες παράνομες Ελληνοποιήσεις
3. το κύκλωμα των μπάτσων με τα ναρκωτικά και το εμπόριο λευκής σαρκός

Μήπως αυτοί οι...γείτονες είναι πιο ύποπτοι ή εξίσου;

Μήπως η εμμονή με τους νότιους, μπερδεύει ακόμη και τις διωκτικές αρχές;

Πως γίνεται μια μηχανή μικρού κυβισμού, με την οποία αναφέρθηκε ότι διέφυγαν να έχει εξαφανιστεί;
Στην Μανωλάδα παραλιακά θα μπορούσε να φτάσει σε 5 λεπτά από το σπίτι σου...
Τι μηχανή ήταν;

Τα γραφεία του ΤΟΕΒ δίπλα, δεν είδαν τίποτα;

ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Aνεμος είπε...

φαντάσου ο κόσμος για να γράφει ανώνυμα τι τρομοκρατία έχει φάει
την συμπαράσταση και α[πο τη σελίδα μου

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάκη,

Είμαι ένας αγαπητός παιδικός φίλος του πατέρα σου και μένω τα τελευταία 38 χρόνια στην Αμερική.
Πιθανόν να σου έχει δείξει και φωτογραφίες μας ...
Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν στα Λεχαινά.
Καθημερινώς διαβάζω την εφημερίδα σου (Ελευθεροτυπία)
χρησιμοποιώντας το κομπιούτερ.

Χθες βράδυ, ώρα Νέας Υόρκης, με μεγάλη μου λύπη διάβασα για την περιπέτειά σου. Δεν φανταζόμουν
ποτέ πως θα φτάσουμε σε αυτά τα χάλια στην Ελλάδα και προπαντός στα Λεχαινά.

Σου στέλνω την εκτίμησή μου και την συμπάθειά μου από την Νέα Υόρκη. Περαστικά σου και όσο μπορείς πρόσεχε από τους βρωμερούς αλήτες.

Σε πέντε λεπτά θα πάρω στο τηλέφωνο τους γονείς σου που σέβομαι και αγαπώ.

Με εκτίμηση,
Διονύσιος Λ.

Λωτοφάγος είπε...

Αγαπητέ Μάκη, λυπήθηκα πολύ όταν άκουσα στις ειδήσεις για την άνανδρη επίθεση εναντίον σου, η οποία μού θύμισε εποχές που πίστευα ότι είχαν περάσει ανεπιστρεπτί!
Εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα και να συνεχίσεις τον αγώνα, βέβαιος ότι σε στηρίζουμε και σε θαυμάζουμε όπως κάθε πραγματικό δημοσιογράφο!

Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Ελσινκι είπε...

Η διεθνής καταγγελία του ΕΠΣΕ:
http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=194&cid=3356

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ