ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ


ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΚΥ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.

Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ.

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ...

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...


"Δεν θα χαριστώ σε κανέναν"

" Με μηνύσεις και αγωγές εναντίον των δύο δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, Γιώργο Βασιλόπουλο και Γιώργο Μπόσμπουρα θα προχωρήσει ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος. Όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά «εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος λάσπης και κατασυκοφάντησης κατά του προσώπου μου από τους Βασιλόπουλο και Μπούσμπουρα. Έχουνε δε πάρει «συνέταιρο» -δεν ξέρω ακριβώς ποια σχέση συνεργασίας υπάρχει- τον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο και λένε διάφορα. Τουλάχιστον ο λαός της Ζαχάρως ξέρει ότι είναι όλα ψέματα. Για τα ψέματα που λένε θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Δεν θα χαριστώ σε κανέναν απ' αυτούς. Και στην εφημερίδα που φιλοξενεί τον κ. Νοδάρο ήδη έχω δώσει εντολή και θα γίνουν έξι μηνύσεις και αγωγές. Ο λαός σε βγάζει και ο λαός σε καταργεί. Ο λαός μου έδωσε το 53% και θα συνεχίσω μέχρι τότε που θα αντέχω, να προσφέρω στον τόπο μου. Όταν διαπιστώσω ότι δεν αντέχω θα αποσυρθώ. Κατά τα άλλα, εγώ σαν δήμαρχος προχωράω την ανάπτυξη του τόπου με έργα υποδομής».

*** Κυρια Βικυ μου... πες του κυριου Χρονόπουλου τα χαιρετισματα μου !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE MAKH DWSE KAI TA DIKA MAS XERETISMATA STON DHMARXOYKO !!!
spyros T

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ 6 ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!!....
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.......
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ!!!!
ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

Εγώ έχω μιλήσει και συνεχίζω να μιλάω για την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...Και ο συγκεκριμένος δημαρχός αποτελεί χαρακτηριστικό της παράδειγμα!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ