ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Το «κράτος» ενός δημάρχου


"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 29.10.2008


Οταν ένας δήμαρχος καταδικάζεται τελεσίδικα σε φυλάκιση από τα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος (1977/2008 απόφαση του Αρείου Πάγου) και σε βάρος του το Ελεγκτικό Συνέδριο εκδίδει τρεις καταλογιστικές πράξεις που υπερβαίνουν τα 60.000 ευρώ.
Οταν το ίδιο πρόσωπο παραπέμπεται, πριν από δύο χρόνια από τη διεύθυνση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για επτά σοβαρότατα πειθαρχικά αδικήματα και ακόμα δεν έχει απολογηθεί.
Οταν ο ίδιος τοπικός «άρχοντας» αποκαλύπτεται με στοιχεία ότι έχει οικοδομήσει σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000, χρησιμοποιώντας άκυρες άδειες.
Οταν το ίδιο άτομο χρησιμοποιεί τη βοήθεια για τους πυρόπληκτους, για να χτίσει αυθαίρετα μέσα σε ζώνη οικιστικού πρασίνου, δίνοντας τη δουλειά σε δικό του εργολάβο χωρίς τη διενέργεια διαγωνισμού.
Οταν γίνονται όλα αυτά, ποια είναι, άραγε, η θέση της Πολιτείας, κύριε Προκόπη Παυλόπουλε, υπουργέ Εσωτερικών, και κύριε Σπύρο Σπυρίδωνα, γενικέ γραμματέα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας;
Εκτός αν για τον συγκεκριμένο κύριο ισχύουν, όπως λέγεται, άλλοι νόμοι και η περιοχή του αποτελεί όντως ξεχωριστό «κράτος» στη Δυτική Ελλάδα, που κανείς δεν τολμάει να το αγγίξει.
Μ.ΝΟΔ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστος! καλα τα γραφεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ