ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΣΚΙΕΣ...ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ


Ιατροδικαστής: Γιατί με έβγαλαν από την υπόθεση;
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Περίεργες σκιές και αναπάντητα ερωτηματικά καλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών χειρίστηκε την υπόθεση της νεκροψίας-νεκροτομής του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε στις 6-12-08 στα Εξάρχεια από ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστους λόγους, τέθηκε στο περιθώριο της όλης διαδικασίας ο ένας εκ των δύο ιατροδικαστών που είχαν εκείνη την ημέρα υπηρεσία και την υπόθεση ανέλαβε με άνωθεν εντολή ο ιατροδικαστής Χρήστος Λευκίδης.
Πρόκειται για τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη, έναν από τους εμπειρότερους ιατροδικαστές της χώρας, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών προϊστάμενος στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Ο ίδιος μιλώντας στην «Ε» επιβεβαιώνει ότι δεν κλήθηκε να συνδράμει τη διερεύνηση και δηλώνει άγνοια για τους λόγους που η Υπηρεσία του τον έθεσε εκτός της διαδικασίας.
«Οταν μετέφεραν στην Υπηρεσία μου τον 15χρονο μαθητή, για λόγους που δεν γνωρίζω δεν με ενημέρωσαν και την όλη διαδικασία ανέλαβε ο συνάδελφός μου. Σε ανάλογες περιπτώσεις επιλαμβάνονται από κοινού οι ιατροδικαστές που έχουν υπηρεσία και πολλές φορές επιλαμβάνεται και ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας», λέει στην «Ε» ο κ. Αϊβατίδης και προσθέτει:«Ημουν στη διάθεση της Υπηρεσίας μου και μέχρι τώρα δεν έχω δώσει καμιά λογική εξήγηση για το τι έχει συμβεί...».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/12/2008

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να έχω κάποια στοιχεία, ούτε καμία σχέση με τους δυο ιατροδικαστάς, αλλά μόνο με την ανάγνωση του σχολίου είναι καταφανές ότι ο χειρισμός της υπόθεσης για την τελική γνωμάτευση αιτίων του θανάτου κρύβει κάποια κίνητρα που δεν έχουν σχέση με τη σωστή έκθεση ελείψη διαφάνειας. Η υπόθεση έχει πάρει άλλες διαστάσεις εις βάρος της μνήμης του παιδιού όποια κι αν ήταν τα αίτια της ενέργειάς του.
Άρα είναι κατευθυνόμενες όλες οι ενέργειες από Ιατροδικαστική έκθεση μέχρι "ηρωποίηση διασυρμού" του παιδιού.

ΚΡΗΣ είπε...

Αστοχη η ενέργεια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ