ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΙΔΟΥ ΤΟ ...ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ


Ξεψύχησε περιμένοντας 7 μήνες ένα λυόμενο
Του Μ. ΝΟΔΑΡΟΥ
Εφτά οι μήνες αναλγησίας για τους αρμόδιους του ΥΠΕΧΩΔΕ και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος... Εφτά οι μήνες μαρτυρίου και για την 85χρονη Πατρούλα Μητροπούλου στον Δήμο Φαρών Αχαΐας που «πεταμένη» σαν το... σκυλί από την Πολιτεία σε μια άθλια σκηνή από τις 8 Ιουνίου 2008, ημέρα εκδήλωσης του σφοδρού σεισμού στην Ανδραβίδα Ηλείας, προσπαθούσε να επιβιώσει σε άθλιες συνθήκες, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.
Ενα λυόμενο ζητούσε όλους αυτούς τους μήνες η ηλικιωμένη γυναίκα για να ζήσει αξιοπρεπώς. Ενα λυόμενο ζητούσε με αγωνία και ο δήμαρχος Φαρών Δημήτρης Σωτηρόπουλος, αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι της Πολιτείας αδιαφόρησαν προκλητικά και απάνθρωπα στις εκκλήσεις του.
Η κυρα-Πατρούλα δεν άντεξε το κρύο και την υγρασία της σκηνής και πριν από μερικές εβδομάδες αρρώστησε βαριά και ανήμερα την Πρωτοχρονιά -όπως είπε στην «Ε» ο δήμαρχος- άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αχαΐας.«Η γυναίκα αυτή ζούσε επί επτά μήνες μέσα στη σκηνή κάτω από άθλιες συνθήκες μαζί με τον επίσης ηλικιωμένο αδερφό της. Παρά τις εκκλήσεις που κάναμε στο ΥΠΕΧΩΔΕ και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για λυόμενο, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε», δήλωσε στην «Ε» ο δήμαρχος Φαρών και πρόσθεσε:«Από τα είκοσι λυόμενα που ζητήσαμε, μας έστειλαν οκτώ και τρία λίγο αργότερα τα οποία και τα παράτησαν. Οι υπόλοιποι συμπολίτες μου έμειναν στις σκηνές.
Καταγγέλλω την αδιαφορία των αρμοδίων, οι οποίοι, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας, δεν έκαναν αυτά που όφειλαν και δεν συμπεριφέρθηκαν με ανθρωπιά σε αυτούς τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Μας έχουν εγκαταλείψει στην τύχη μας. Λες και εμείς δεν είμαστε Ελληνες πολίτες», κατήγγειλε ο κ. Σωτηρόπουλος.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 07/01/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ