ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Μήνυση για τις παρανομίες στη Ζαχάρω

Κατά του γγ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την αντιπολίτευση του Δήμου Ζαχάρως

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Μήνυση κατά του γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Σπύρου Σπυρίδωνα, κατέθεσε προχθές ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως και πολιτικός μηχανικός, Γιώργος Μπούσμπουρας, κατηγορώντας τον ότι «από τον Ιούλιο 2006 έως και σήμερα, ενεργών με πρόθεση, παρέβη, επανειλημμένως, τα καθήκοντα της υπηρεσίας του» με σκοπό να συγκαλύψει τις καταδικαστικές αποφάσεις και τις συνεχείς παρανομίες του δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου.

Η αντιπολίτευση τον εγκαλεί διότι:

1) Δεν εφάρμοσε το άρθρο 30 παρ. 2 του ΚΔΔ περί ασυμβιβάστου οφειλών δημάρχου και δεν εξέδωσε, όπως όφειλε, διαπιστωτική πράξη εκπτώσεως εναντίον του από το αξίωμα του δημάρχου.

2) Δεν εφάρμοσε το άρθρο 146 παρ. 2βα και 2ββ του ΚΔΔ και δεν έθεσε, ως όφειλε, τον δήμαρχο Ζαχάρως αρχικώς μεν σε αργία και εν συνεχεία σε πλήρη έκπτωση από το αξίωμά του, λόγω εκδόσεως οριστικής και τελεσίδικης αρχικώς, ακολούθως δε και αμετάκλητης, καταδικαστικής αποφάσεως σε βάρος του για παράβαση καθήκοντος, με τον ίδιο, ως άνω, σκοπό οφέλους και βλάβης.

3) Δεν απέστειλε επιθεωρητή - ελεγκτή, προκειμένου να ερευνηθεί η παράνομη μετακύλιση, με συνειδητά ψευδείς βεβαιώσεις δημάρχου και αντιδημάρχου της Ζαχάρως, προστίμων ύψους 856.000 ευρώ για αυθαίρετες κατασκευές από ιδιώτες.

4) Παρέλειψε τις οφειλόμενες ενέργειες επί του πορίσματος της ΕΔΕ για επτά (7) παράνομες πράξεις του δημάρχου Ζαχάρως. «Ακολουθώ πάντα την ισχύουσα νομοθεσία και σε καμιά περίπτωση δεν έχω παρανομήσει», δήλωσε ερωτηθείς από την «Ε» ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Σπ. Σπυρίδων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/02/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ