ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ


Πυρ από κόμματα για τον διοικητή

Του Μ. ΝΟΔΑΡΟΥ

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε» για τον νέο διοικητή Σωτήριο Θανάσουλα στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, ο οποίος με βάση την πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και με βάση τα επίσημα έγγραφα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων στον Δήμο της Βουπρασίας την περίοδο όπου ήταν δήμαρχος.
Την ίδια ώρα περίεργη σιωπή επικρατούσε μέχρι αργά χθες το απόγευμα από το υπ. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


«Την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει και το κράτος πρόνοιας είναι ανύπαρκτο, ο κ. Αβραμόπουλος επιλέγει και τοποθετεί σε ευαίσθητες θέσεις-κλειδιά τους πολιτικούς του φίλους. Ακόμη και αν πρόκειται για πρόσωπα που ελέγχονται από τις διωκτικές αρχές για αδιαφάνεια και εμπλοκή σε σοβαρές αξιόποινες πράξεις. Ντροπή, μόνον αυτό έχω να πω», δήλωσε στην «Ε» ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία Γιάννης Αργυρόπουλος.


«Συγχαρητήρια στο υπουργείο Υγείας! Μπράβο και στους κομματικούς παράγοντες της Ν.Δ. στον νομό μας! Η τακτοποίηση ημετέρων, ο εκμαυλισμός συνειδήσεων, ο άκρατος κομματισμός, το ρουσφέτι, η συναλλαγή», ανέφερε στην «Ε» ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δημήτρης Μπαξεβανάκης.


«Το ζήτημα ανεγείρει ερωτήματα για τη θέση και δράση του συγκεκριμένου - ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Βουπρασίας, για τα ζητήματα της εκμετάλλευσης των μεταναστών-εργατών γης στην περιοχή», τόνισε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΚΕ Ηλείας.


«Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης οφείλει να δώσει άμεσα τις απαραίτητες εξηγήσεις, αφού διερευνήσει την υπόθεση. Διαφορετικά θα είναι έκθετος», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουτσούκος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/02/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ