ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΡΙΝΗ ?

ΤΟ ΚΕΠΕΠ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΝΔ, ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ...

Ο κύριος Μιχάλης Κατρίνης νεαρός στην ηλικία και νέος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία , «κάρφωσε» με την προχθεσινή του επίσκεψη στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών , τον συνάδελφό του Ηλείο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτσούκο και τον γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ηλείας Γιάννη Αργυρόπουλο.
Με την στάση του απαξίωσε για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, την δημοσιογραφική έρευνα και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μιας μεγάλης εφημερίδας καθώς δεν καταδίκασε όπως όφειλε την τοποθέτηση του Νεοδημοκράτη διοικητή με το παράνομο παρελθόν σε ένα ιδρυμα που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες...


Οι κ.κ. Κουστούκος και Αργυρόπουλος με δηλώσεις τους στην «Ελευθεροτυπία» είχαν καταδικάσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όπως και οι γραμματείς των ΝΕ του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, την προκλητική τοποθέτηση στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών ως διοικητή, ενός προσώπου που εμπλέκεται με βάση την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων στην Βουπρασία Ηλείας.

Το έγγραφο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία
της Αμαλιάδας είναι αυτό που ακολουθεί. Ρίξτε μιά ματιά και θα καταλάβετε...
Από την ιστοσελίδα του κυρίου Μιχάλη Κατρίνη http://www.katrinis.gr/ πήραμε το κείμενο και τις φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο ΚΕΠΕΠ και σας τις παρουσιάζουμε.
Ο κύριος Κατρίνης στην επίσκεψή του στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών χαμογελαστός με τον νέο διοικητή και δεν είπε λέξη γιά το θέμα που καυτηρίασαν οι συναδελφοι του .

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

¨Το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών επισκέφτηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης. Ο Διευθυντής του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, κ. Σωτήρης Θανασούλας, ευχαρίστησε τον βουλευτή για το ενδιαφέρον του και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα και τα σχέδια αντιμετώπισής τους. Από την πλευρά του, ο κ. Μιχάλης Κατρίνης αφού αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβάλλεται, επεσήμανε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κυρίως από το διοικητικό κενό που αντιμετώπιζε το ίδρυμα. Κυρίως αναφέρθηκε στη σημασία των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας, που δεν μπορεί να αποτελεί ζήτημα επικοινωνιακής διαχείρισης αλλά αποτελεί ευθύνη του κράτους, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των θεσμικών φορέων. "

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ
Πυρ από κόμματα για τον διοικητή

Του Μ. ΝΟΔΑΡΟΥ

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε» για τον νέο διοικητή Σωτήριο Θανάσουλα στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, ο οποίος με βάση την πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και με βάση τα επίσημα έγγραφα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων στον Δήμο της Βουπρασίας την περίοδο όπου ήταν δήμαρχος.
Την ίδια ώρα περίεργη σιωπή επικρατούσε μέχρι αργά χθες το απόγευμα από το υπ. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει και το κράτος πρόνοιας είναι ανύπαρκτο, ο κ. Αβραμόπουλος επιλέγει και τοποθετεί σε ευαίσθητες θέσεις-κλειδιά τους πολιτικούς του φίλους. Ακόμη και αν πρόκειται για πρόσωπα που ελέγχονται από τις διωκτικές αρχές για αδιαφάνεια και εμπλοκή σε σοβαρές αξιόποινες πράξεις. Ντροπή, μόνον αυτό έχω να πω», δήλωσε στην «Ε» ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία Γιάννης Αργυρόπουλος.

«Συγχαρητήρια στο υπουργείο Υγείας! Μπράβο και στους κομματικούς παράγοντες της Ν.Δ. στον νομό μας! Η τακτοποίηση ημετέρων, ο εκμαυλισμός συνειδήσεων, ο άκρατος κομματισμός, το ρουσφέτι, η συναλλαγή», ανέφερε στην «Ε» ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

«Το ζήτημα ανεγείρει ερωτήματα για τη θέση και δράση του συγκεκριμένου - ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Βουπρασίας, για τα ζητήματα της εκμετάλλευσης των μεταναστών-εργατών γης στην περιοχή», τόνισε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΚΕ Ηλείας.

«Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης οφείλει να δώσει άμεσα τις απαραίτητες εξηγήσεις, αφού διερευνήσει την υπόθεση. Διαφορετικά θα είναι έκθετος», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουτσούκος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/02/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ