ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Φρίκη με αλυσοπρίονο


ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 13.4.2009
Ψυχολογική στήριξη στα παιδιά την ώρα που η μητέρα τους δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά την εφιαλτική εμπειρία που έζησαν, να βλέπουν τον πατέρα τους να κόβει με αλυσοπρίονο τα άκρα της μητέρας τους για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.
Η πολυκατοικία που έμενε τα τελευταία δύο χρόνια η 30χρονη κοπέλα Το περασμένο Σάββατο ο 39χρονος Αλβανός, που ζούσε μόνιμα στη Βέροια, πήγε στην πολυκατοικία της οδού Σταδίου 6, στο κέντρο της Καλαμάτας για να συναντήσει την 30χρονη, εν διαστάσει επί δύο χρόνια, σύζυγό του, φέρνοντας μαζί και τα δύο ανήλικα παιδιά που ζούσαν μόνιμα στην Αλβανία με τους γονείς του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης προσπάθησε να πείσει την 30χρονη να γυρίσει πίσω. Οταν εκείνη αρνήθηκε, λογομάχησαν. Εκείνος πήρε το αλυσοπρίονο και την ακρωτηρίασε στα άνω και κάτω άκρα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του με τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 9 και 11 ετών, σταμάτησε στην παραλιακή λεωφόρο ένα περιπολικό και είπε στους αστυνομικούς ότι τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγό του στα χέρια και τα πόδια μέσα στο διαμέρισμά της.
Η 30χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου μπήκε στο χειρουργείο και της έγινε ακινητοποίηση των καταγμάτων. Μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Η Αστυνομία σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες του νοσοκομείου Καλαμάτας και τη Νομαρχία Μεσσηνίας εξασφάλισαν προσωρινή φιλοξενία των ανήλικων παιδιών, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για να βρεθεί κατάλληλο ίδρυμα για να μείνουν.
Μ. ΝΟΔΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ