ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ...


«Στραβοί» στο δουλεμπόριο «ανοιχτομάτηδες» στα ...γκράφιτι

Την ώρα που στη Βουπρασία Ηλείας εξακολουθεί να οργιάζει το σύγχρονο δουλεμπόριο σε βάρος των αλλοδαπών εργατών γης από τους φραουλοπαραγωγούς, οι οποίοι έχουν μετατρέψει την περιοχή σε «απαγορευμένη ζώνη» για τα ΜΜΕ, «δαιμόνια» αστυνομικά όργανα συνέλαβαν χθες δύο δεκαεξάχρονους μαθητές επειδή έκαναν γκράφιτι στους τοίχους του Γυμνασίου της Βάρδας.
Οι δύο μαθητές μετά την κράτησή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή της Εισαγγελίας Αμαλιάδας, αφού πρώτα όμως ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη.
«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια της Αστυνομίας αλλά και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των παιδιών», δήλωσε στην «Ε» ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, Δ. Μπαξεβανάκης. «Ελπίζουμε να ερευνηθεί περαιτέρω αν οι δύο ανήλικοι διακινούσαν παρανόμως αλλοδαπούς εργάτες στα φραουλοχώραφα της περιοχής ή αν συμμετείχαν σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών ή σωματεμπορίας», αναφέρει ειρωνικά σε ανακοίνωσή της η Ενωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον (ΕΠΟΠ).

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 23.4.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ