ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ


Θάνατος θανάτων η ηρωίνη
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 17.6.2009
Ηταν μια από εκείνες τις αδυνατισμένες φιγούρες που γλιστρούν σαν τα φαντάσματα μέσα στη νύχτα και αναζητούν στα σκοτεινά σοκάκια της πόλης του Πύργου στην Ηλεία την «άσπρη σκόνη» για να ταξιδέψουν σε ταξίδια άλλα.
Πάλεψε καιρό, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους εμπόρους και τη δύναμη της «άσπρης». Κι έτσι συνέχισε το κατρακύλημα... Και κάθε μέρα πήγαινε ολοένα και πιο βαθιά, ακολουθώντας τη μοναχική πορεία του θανάτου.
Καθημερινά σχεδόν κυνηγητά με την αστυνομία, παρανομίες για την εξασφάλιση της δόσης, καθημερινός πόλεμος και ένταση στην ψυχή του. Μέχρι που ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η επί χρόνια σύντροφός του, μη αντέχοντας άλλο την κόλαση γύρω της, ετοιμάστηκε να πάρει το ανήλικο παιδί τους και να φύγει μακριά.
Τότε εκείνος ή ό,τι είχε απομείνει από εκείνον, μάζεψε τα κομμάτια της ψυχής του και αποφάσισε έτσι απλά να βάλει ένα τέλος σε όλα για όλους. Κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, πήρε ένα μακρύ καλώδιο, χαιρέτησε τη σύντροφό του και λέγοντας ότι δεν μπορεί άλλο αυτή τη ζωή χάθηκε μέσα στη νύχτα. Κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά... Ακόμα και όταν έκανε μέρες ή εβδομάδες να φανεί κανείς δεν ανησύχησε και δεν έψαξε γι' αυτόν.
Χθες το πρωί ο οδηγός ενός σκαπτικού μηχανήματος που καθάριζε τον χώρο δίπλα από το γήπεδο της πόλης, τον βρήκε κρεμασμένο σε ένα από τα δέντρα. Από τις 21 Μαΐου, είπε ο ιατροδικαστής ότι, βρισκόταν εκεί κρεμασμένος και μόνος... συντροφιά με τα ανεκπλήρωτα όνειρά του και την αιώνια νύχτα.
Το σπαραχτικό κλάμα της μάνας του, που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει, έγραψε και επίσημα το τέλος της ανθρώπινης τραγωδίας που εκτυλίχθηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα φώτα της πολιτισμένης κοινωνίας. *
***ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Με αφορμή τον τραγικό περιστατικό, «δημοσιογράφοι» καταπατώντας το καταστατικό και κάθε έννοια δεοντολογίας , δημοσίευσαν φωτογραφίες του πτώματος του τραγικού αυτόχειρα και φωτογραφίες της μητέρας του που θρηνούσε…

Η ΕΣΗΕΠΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ