ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ


ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ


Κωμικοτραγικές σκηνές από την ταινία «η μεγάλη των μπάτσων σχολή» εκτυλίχθηκαν χθές το βράδυ στην Ηλεία με πρωταγωνιστή ένα 45χρόνο μεθυσμένο αστυνομικό. Η ψυχραιμία των πολιτών που ενεπλάκησαν μαζί του στο πρωτοφανές επεισόδιο που προκάλεσε καθώς και η αστραπιαία αντίδραση των συναδέλφων του απέτρεψαν τα χειρότερα.


Όλα ξεκίνησαν χθές την νύχτα λίγο μετά τις 11 όταν ο αστυνομικός που υπηρετεί στο ΑΤ της Αμαλιάδας , αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας , πήρε το αυτοκίνητο και το όπλο του, βγήκε στην νέα εθνική οδό Πύργου- Πάτρας και άρχισε να ψάχνει για υπόπτους !


Στην διασταύρωση της Μαραθιάς λίγο έξω από την Αμαλιάδα , ο αστυνομικός εντόπισε ένα αγροτικό όχημα μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας αγρότης μαζί με την αδερφή του που κατευθύνονταν ανυποψίαστοι προς το σπίτι τους στο Βρθολομιό και άρχισε να το καταδιώκει .


Μάλιστα στη διάρκεια της καταδίωξης πήρε από το κινητό του τηλέφωνο το 100 αλλά λόγω μέθης δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί και συνέχισε μόνος… Εντρομοι οι επιβάτες του αγροτικού σταμάτησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Γαστούνη και προσπάθησαν να μάθουν τι συνέβαινε.


Τότε ο αστυνομικός – σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής – κατέβηκε από το αμάξι του έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και απειλώντας τον αγρότη και την αδερφή του , προέβη σε σωματική έρευνα του πρώτου ενώ για την αδερφή του ζήτησε από κάποια κοπέλα πελάτη που βρισκόταν εκεί να γίνει αστυνομικός και να την ψάξει…Οι ιδιοκτήτες του πρατήριου υγρών καυσίμων και οι πελάτες κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε και μπροστά στην θέα του οπλισμένου ατόμου κρύφτηκαν έντρομοι στο εσωτερικό του πρατηρίου ενώ οι ψυχραιμότεροι ειδοποίησαν την αστυνομία.


Λίγα λεπτά αργότερα οι πολίτες αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αλλά και οι επιβαίνοντες στο αγροτικό αυτοκίνητο οδηγήθηκαν στο ΑΤ Αμαλιάδας για εξηγήσεις και καταθέσεις . Μισή ώρα μετά στην αστυνομική υποδιεύθυνση της Αμαλιάδας μετέβη και ο μεθυσμένος αστυνομικός ο οποίος έκανε φασαρία στους συναδέλφους του επειδή – όπως έλεγε – τους καλούσε για ενισχύσεις και δεν του έδιναν σημασία …


Ακολούθησαν σκηνές ροκ , με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον μεθυσμένο συνάδελφό τους στον οποίον έγινε αλκοτέστ και βρέθηκε να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ποτού…Επίσης από έρευνα που έγινε στο υπηρεσιακό του περίστροφο βρέθηκαν μέσα σε αυτό δύο κάλυκες κενοί τους οποίους δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει . Μετά από αυτά συνελήφθη.


Όπως έγινε γνωστό για το απίστευτο περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ενώ ο αστυνομικός αναμένεται να οδηγηθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για παράνομη οπλοχρησία αστυνομικού υπαλλήλου (παράβαση νόμου 3169/2008) και για παράβαση του Κ.Ο.Κ επειδή βρέθηκε μεθυσμένος.-


*** Οπως έγινε γνωστό ο αστυνομικός με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ