ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ : " ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΗ..."


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ


Μπορεί ένας δήμαρχος να καταργήσει μια παραλία από «πολυσύχναστη» ? Να την κάνει τι δηλαδή ? Παραλία με μικρή συχνότητα λουομένων? Και τι είδους δικαίωμα είναι αυτό ? Από πού το αντλεί? Ποιος νόμος του το παρέχει? ΄Με ποιό δικαίωμα ο δήμαρχος θα απαγορεύσει την προσέλευση πολιτών στις παραλίες που θέλουν να κάνουν μπάνιο? Επίσης ξέρετε ότι οι παραθαλάσσιες καντίνες της Ζαχάρως (και οι παράνομες άραγε?) διαθέτουν σωσίβιο με σχοινί 150 μέτρα (!!!) για κάποιον που θα θέλει να βοηθήσει έναν λουόμενο που πνίγεται ? Όλες αυτές οι εκπληκτικές πληροφορίες, περιέχονται στο ρεπορτάζ της έγκριτης δημοσιογράφου Βίκης Γκουγκουστάμου στην εφημερίδα ΠΡΩΤΗ της Ηλείας (24 Ιουνίου 2009- σελίδα 11). Ευχαριστούμε πολύ την έγκριτη και με την μεγάλη εμπειρία συνάδελφο για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ – οδηγό , για εμάς τους απλούς και ημιμαθείς επαρχιώτες δημοσιογράφους.


Αν δεν με πιστεύετε κάντε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσετε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ