ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ...

Ιδού η Ρόδος . Περιμένουμε το πήδημα της γενναιότητας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ότι τον αδικήσαμε , παραπονιέται ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κύριος Ζαφειρόπουλος. Ο κος Ζαφειρόπουλος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, παρακολουθεί-με παρούσες και τις υπόλοιπες αρχές- τον έκπτωτο δήμαρχο Ζαχάρως, να καταθέτει στεφάνι την 28η Οκτωβρίου ως «δήμαρχος Ζαχάρως». 
 
Η φωτογραφία δεν έχει βέβαια ήχο για να ακούσουμε αν υπήρξε διαμαρτυρία του, αλλά ο ίδιος δεν υποστηρίζει πως έκανε καμία. 
 
Παρ όλα αυτά του δίνουμε την δυνατότητα να μας δηλώσει τώρα. Αναγνωρίζει τον έκπτωτο με απόφαση του ίδιου του Ραγκούση και της Περιφέρειας, Πανταζή Χρονόπουλο, ως δήμαρχο Ζαχάρως; Αναγνωρίζει πως ένας κατάδικος, πολλάκις υποδικος, κουμπουροφόρος, που τέθηκε σε αργία με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ είναι και αυτή κύριε Ζαφειρόπουλε), μπορεί να γελοιοποιεί το ελληνικό κράτος; 
 
Περιμένουμε απάντηση.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ.DIMIOS

Δημήτρης Βλαχόπουλος (dcorfu) είπε...

Γνωρίζω πολύ καλά τον κ.Ζαφειρόπουλο σαν φίλο και συμπατριώτη μου και γνωρίζω πολύ καλά τις απόψεις και την ιδεολογία του.Οπως ο ίδιος μου δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας,φυσικά και ήταν και είναι αντίθετος με την πράξη του πρώην Δημάρχου Ζαχάρως να καταθέσει στεφάνι ενώ ήταν έκπτωτος.Περίμενε να καταθέσει στεφάνι ο παρευρισκόμενος Δήμαρχος Ζαχάρως κ.Δημήτρης Χρονόπουλος και ξαφνικά κατά την εκφώνηση της κατάθεσης στεφάνου από τον Δήμαρχο Ζαχάρως ,βλέπει να δίνουν το στεφάνι στον Πανταζή Χρονόπουλο και να το καταθέτει αυτός.Σεβόμενος τον παρευρισκόμενο κόσμο που δεν έφταιγε σε τίποτε αλλά και την ιερότητα της τελετής προτίμησε να μην δημιουργήσει θέμα εκείνη την στιγμή της κατάθεσης.
Μάκη,γνωρίζεις τις απόψεις μου και γνωρίζω και εγώ τις απόψεις του Αλέκου του Ζαφειρόπουλου.Πίστεψε με,έτσι έγιναν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

o laos thelei dinamikous antiprosopous sta koina oxi mono gia to aksioma,ala ti na pei kai aytos afou einai filos tou Sxiza.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ είπε...

Μάκη,σ'αυτόν τον ανώνυμο που έγραψε ότι ο κύριος Ζαφειπόπουλος δεν μπορεί να πει τίποτα γιατί είναι φίλος μου, πες ότι: Στην πλατεία απέναντι απ' τον Κούκιο εχω κρεμάσει μια τρίχα απ' τ'αρχίδια μου, ας ψάξει να τη βρει για να συζητήσει κι είμαι απόλυτα βέβαιος πως στη συζήτηση θα τον εξευτελίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ