ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ : ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ...ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ !!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ...

ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ !


Πανελλαδική πρωτοτυπία αποτελεί η περίπτωση του ευρισκόμενου από τον περασμένο Ιούλιο σε αργία, επ' αόριστον, με εντολή του υπουργείου Εσωτερικών, πρώην δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, ο οποίος παρά τις αμετάκλητες καταδίκες του και τις παραπομπές του σε δίκες για πλήθος σοβαρών αδικημάτων... σάρωσε στις προχθεσινές δημοτικές εκλογές λαμβάνοντας ποσοστό 45% (!) έναντι 24% που έλαβε ο δεύτερος σε ψήφους Κώστας Αλεξανδρόπουλος.
Ο σε αργία δήμαρχος Ζαχάρως, Π. Χρονόπουλος, πήρε 45% στον α' γύρο...  

Ο σε αργία δήμαρχος Ζαχάρως, Π. Χρονόπουλος, πήρε 45% στον α' γύρο... 

«Μίλησε ο λαός στους λασπολόγους μου», δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Ο κ. Χρονόπουλος μετά την 262/2010 γνωμοδότηση της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που αποφάσισε ότι εκτός της τελεσίδικης καταδίκης του για παράβαση καθήκοντος, ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο για τις παράνομες προσλήψεις που έκανε στο τοπικό ΚΕΠ, τέθηκε σε αργία «για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/ 2006», όπως ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Είχε προηγηθεί η 1977/ 2008 απόφαση του Αρείου Πάγου που επικύρωσε την ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών εναντίον του για τις παράνομες προσλήψεις στα ΚΕΠ... ενώ για άλλη παράμετρο της ίδιας υπόθεσης καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκιση σε δεύτερο βαθμό (αρ. απόφασης: 124-125/25.2.2010) από το Εφετείο της Πάτρας. Ο κ. Χρονόπουλος προσέφυγε στο τμήμα αναστολών του ΣτΕ το οποίο απέρριψε το αίτημά του για διακοπή της τιμωρίας του, ενώ η οριστική απόφαση εκκρεμεί.

Πρόσφατα σε βάρος του κ. Χρονόπουλου ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία σε βάρος του Δημοσίου και παράβαση του νόμου περί καταχραστών και μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 20.000 ευρώ. Σε βάρος του διενεργείται επίσης από την Εισαγγελία του Πύργου έρευνα για απειλές και άσκοπους πυροβολισμούς.

Οπως ανέφερε στην «Ε» ο γενικός γραματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος, σε περίπτωση που εκλεγεί ξανά δήμαρχος ο κ. Χρονόπουλος, θα συνεχίσει να ευρίσκεται σε αργία μέχρι να ανατραπεί -αν ανατραπεί- δικαστικά η απόφαση που τον έθεσε σε αργία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτον θελουμε για δημαρχο.... το 46% λεει πολλα οτι και αν λετε....

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΠΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΟΥΛΟΥΔΙ" ΣΑΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ... ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ...ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2007...

Ανώνυμος είπε...

Και πως να ελευθερώσεις κάποιον δούλο όταν του αρέσει η σκλαβιά?

Πώς να βγάλεις απο την πορνεία την εκδιδόμενη που ζεί και αναπνέει για το πεζοδρόμιο?

Το 46% τα λέει όλα. Το 46% κοιτάει τον Πανταζή και βλέπει τον εκφραστή του. Το 46% λοιπόν ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε όλοι σας το 45%.

Όμως όπως την πρώτη έτσι και την δεύτερη Κυριακή θα εκφραστεί στην κάλπη το 55%, η πλατιά πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας.

Και τούτη τη φορά θα είναι ενωμένοι, για τον τόπο τους!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ/ΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...........

Ανώνυμος είπε...

λυπάμαιπολύ για την επιλογή του 45% τον δημοτων του δήμου ειναι κρίμα να υποκύπτουν σε εκβιασμούς απειλές και διορισμούς τόσοι άνθρωποί και καλα οι Φιγαλείς δεν ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν οι Ζαχαρέοιδεν τους φτάνουν τα 8 χρόνια τρομοκρατίας και κακοφοδιαχείρησης, ελπίζα να υψώσουν την φωνή τους απέναντι σε όλα αυτα εγώ το έκανα και θα το ξανακάνω και θα καμαρωνω που δεν ψηφιζω πανταζη....ξυπνάτε ο κόσμος αλλαξε σεν έχουμε χούντα... νοιαστήτε ....χανόμαστε

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ & ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ & ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΑΥΘΗΚΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ & ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ?

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΩΜΙΑΣΑΝ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ).

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ & ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ & ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ..... ΑΣ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ