ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ...






ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΔΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ" ΣΤΟ BLOG ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...


ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟΝ ΚΑΦΥΡΑ ?

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ...

Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΦΥΡΑ...



Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΦΥΡΑ... 

"Η αλήθεια είναι ότι μετά από είκοσι χρόνια λαμπρής σταδιοδρομίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, μετά από μια πολιτική πορεία προσφοράς στην Ηλεία, ο κύριος Καφύρας εκτίμησε ότι δεν δικαιούμαι να προσφέρω, ούτε καν σαν απλό μέλος οποιασδήποτε επιτροπής.
Μου απαγόρευσε να δράσω.
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι έθεσα υποψηφιότητα και εκλέχθηκα για να θητεύσω υπέρ της Ηλείας και όχι να μαθητεύσω στην προσωπική επετηρίδα του κυρίου Καφύρα.

Αν αυτό συνέβη σε μένα, είναι ικανοί να το κάνουν σε πολλούς. Κι αυτό θα είναι κακό για τον τόπο.
Καταθέτω την πρόταση της ανατροπής, χωρίς ίχνος σκιάς, χωρίς ίχνος υστεροβουλίας. Με το δικαίωμα που μου δίνει το πολιτικό, κοινωνικό κι επαγγελματικό βιογραφικό μου"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :  http://ilia-anatropi.gr/?p=65


22.06.09 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΗ" ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ...

"Την ώρα που η Ηλεία ζει ένα πραγματικό ολοκαύτωμα, ο Νομάρχης εξακολουθεί να χαρίζει πολιτικό χρόνο στο κράτος και να ακολουθεί μία πορεία αντίθετη με τα πραγματικά συμφέροντα του νομού. Την πιο κρίσιμη στιγμή κυριάρχησε στο επίπεδο της νομαρχιακής ηγεσίας η κουλτούρα του «πολιτικού υπαλληλισμού». Την ώρα που έπρεπε να βρίσκεται στο προσκήνιο η πολιτική έμπνευση, βρίσκεται η γραφειοκρατική αντίληψη. Χρειαζόμαστε, επειγόντως, μία μεγάλη ανατροπή σε όλα τα επίπεδα. Η πρόταση «Ηλεία - Ανατροπή» είναι μία ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε κάθε Ηλείο που πιστεύει ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.Μέχρι τα μέσα Ιουλίου όλοι οι αιρετοί και εκπρόσωποι του νομού θα έχουν στα χέρια τους το πλήρες κείμενο που βρίσκεται ήδη στα χέρια των δημοσιογράφων. Την ίδια στιγμή το κείμενο θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και θα διανεμηθεί στους πολίτες της Ηλείας, για να γράψει ο καθένας τις δικές του προτάσεις. Στις 21 Σεπτεμβρίου όλες οι επώνυμες απόψεις θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο που θα αποτελέσει ένα δρόμο για ξεφύγουμε από το αδιέξοδο.

 ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...
" Ο κύριος πολιτικός θεσμός του νομού, η Νομαρχία, περιορίστηκε στην απλή υπηρεσιακή αντίληψη και διαχείριση, αδυνατώντας να διαρθρώσει πειστικό και πιεστικό πλάνο ενεργειών διάσωσης και ανασυγκρότησης του τόπου.
Ο Νομάρχης Ηλείας, ανεξάρτητα από τις καλές προθέσεις, απέτυχε να μετατρέψει την καταστροφή σε ευκαιρία.

Περιπλανήθηκε ανάμεσα στην πίεση των γεγονότων και απίθανα σενάρια ανασυγκρότησης κόστους δισεκατομμυρίων ευρώ, χαρίζοντας πολιτικό χρόνο στην Κυβέρνηση, η οποία μέσα στη γενική οικονομική κρίση έψαχνε ευκαιρία να διαφύγει των ευθυνών της.
Την ώρα που το «Ταμείο Μολυβιάτη» κρατούσε φυλακισμένα περισσότερα από 120 εκατομμύρια ευρώ των Ηλείων, ο Νομάρχης Ηλείας απέτυχε να μετατρέψει σε Εθνικό και Διεθνές ζήτημα το Ολοκαύτωμα της Ηλείας και επιχειρούσε να «καλοπιάσει» την κυβέρνηση βραβεύοντας!! τον κύριο Μολυβιάτη την Άνοιξη του 2009."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://ilia-anatropi.gr/?p=45 

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΔΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ . ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΖΧΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

20 XILIARIKA DANIKA KAI AGYRISTA...
KAKOMIRA TI EPATHES KI ESY...DEN TON IKSERES...DEN ROTAGES ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΣΥΕΛΗΦΘΗ Ο "ΒΕΡΓΑΣ" ΣΤΗ ΒΑΡΔΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ