ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Sugartown...

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ 213-1313581, 213-1313604
fax 210-3393530 210-3636429
e-mail: press¬¬_office_ypes@ypes.gov.gr

ΑΘΗΝΑ, 7 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αργία τέθηκε ο Δήμαρχος της Ζαχάρως κ. Πανταζής Χρονόπουλος για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στο Δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006 και βάση της υπ’ αριθ. 262/2010 γνωμοδότησης της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Την απόφαση υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σχόλιο να κάνει κανείς όταν μετά από όσα έχουν δημοσιευτεί πάλι νικητής είναι. με αξιοπερίεργη (μην πω αξιοθαύμαστη και παρεξηγηθώ) επιμονή και αποφασιστικότητα να πάρει την ρεβάνς, ο Κύριος Χρονόπουλος, ένας αγράμματος, άξεστος, άκομψος και ωμός, παράνομος και ιδιοτελής, τραμπούκος και νταής, πήρε την εντολή του λαού της Ζαχάρως, υπερσκελίζοντας δικηγόρους,ψυχιατρους και όλους τους "γραμματιζόμενους" και έντιμους πολίτες και υποψήφιους. Ο Πανταζής φταίει βρε παιδιά? Αλλοι τον ψήφισαν. Ποιοί?? Το 46% των εντίμων πολιτών της Ζαχάρως. Πάρτε το χαμπάρι. Αυτόν θέλει η Ζαχάρω. Εδώ ψήφιζαν Μένη 4 τετραετιες, ο Πανταζής σας φταίει? Η αποτυχία είναι στους τρείς αντίπαλους συνδιασμούς οι οποίοι υπερτίμησαν την ατομική τους δύναμη και έβαλαν την ατομική τους φιλοδοξία πάνω από το "καλό" του τόπου. Δεν ήξεραν αυτοί οι περισπούδαστοι το "διαίρε και βασίλευε"?

Ανώνυμος είπε...

Το 46% που ψηφισε τον Πανταζη εκβιαστηκε & παραπλανηθηκε. Οταν αυτος απειλει βουλευτες & δημοσιογραφους τι μπορει να κανει ο αγροτης που εχει 50 δεντρα για να ζησει την οικογενεια του & ακομη & αυτα απειλειται να τα χασει?

Ολοι οι υπολοιποι υποψηφιοι προσπαθησαν για το καλο της Ζαχαρως & τους ευχαριστω πολυ που προσπαθησαν να βγαλουν την ιδιαιτερη πατριδα μου απο το τελμα.

Τιποτα δεν εχει χαθει θα συνεχισουμε να προσπαθουμε για την ελευθερια μας & τον τοπο μας, για οσα μας αφησαν οι παππουδες μας & οσα θα αφησουμε στα παιδια μας. Κανεις δεν θα μας διωξει.

Η ΖΑΧΑΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου που σχολίασες προηγουμένως μακάρι να ήταν ενας άξεστος μόνος του που με νταηλίκια παίρνει εκλογές. Το δυστυχημα είναι ότι έχει την υποστήριξη ντόπιων δικηγόρων, γιατρών, καθηγητών κτλ...
Δεν έχουν σημασία τα πτυχία αλλα το ήθος. Που μάλλον στην Ζαχάρω είναι πολύ φτηνό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ