ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ?  


ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, όπως υπενθύμισε το υπουργείο Εσωτερικών, στις 9 Μαίου 2010, κατά την εξέταση της ένστασης αντισυνταγματικότητας του ΛΑΟΣ, σε σχέση με το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι αλλοδαπών του ν.3838/2010 , μεταξύ άλλων δήλωνε ότι ,  «επαρκώς» η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής αποφάνθηκε ότι η διάταξη του άρθρου 4 του Συντάγματος είναι συμβατή με τη σχετική διάταξη του άρθρου 17 του υπό ψήφιση νομοσχεδίου.

Τότε μάλιστα υποστήριζε ότι τέτοια ζητήματα , όπως είναι το δικαίωμα των αλλοδαπών – εφόσον έχουν ορισμένες προϋποθέσεις – να συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές να βάζουν και υποψηφιότητα για μέλη δημοτικών συμβουλίων, έχουν μεγαλύτερη σημασία από μια «ένσταση αντισυνταγματικότητας πολύ αμφιβόλου σπουδαιότητας και χωρίς βέβαια καμιά τύχη στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Χθές ο κ. Τζαβάρας δήλωσε ότι « τα Ανώτατα Δικαστήρια , όταν δικαιοδοτούν δεν εκφράζουν ιδεολογικές η πολιτικές αποφάσεις ,αλλά απονέμουν δίκαιο , εφαρμόζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και αυτή την απλή δημοκρατική αρχή οφείλει να ασπάζεται η κυβέρνηση».

Πριν ένα χρόνο ήθελε να χτυπήσει το ΛΑΟΣ, που έβγαινε στη ΝΔ από τα δεξιά.

Χθες ήθελε η ΝΔ να τη βγει από τα δεξιά στη κυβέρνηση , που επέκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας για το «δίκαιο του αίματος» ,

Αν αυτό είναι πολιτική αξιοπιστία …


ΧΡ. ΚΟΡ.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ