ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ

Συμβούλιο για αλλοδαπούς

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ :  http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=07/02/2011&id=248920

Μήνυμα ανθρωπιάς και ευαισθησίας απέναντι στους αλλοδαπούς μετανάστες εργάτες που ζουν στη χώρα μας στέλνει από τη Ζάκυνθο η νέα δημοτική αρχή, επισημαίνοντας ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στο όνειρο για μια καλύτερη ζωή.
Υστερα από σχετική πρόταση που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Ζακύνθου και έγινε δεκτή, η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Σαμπίνα Γκλατς - Χαϊκάλη, συγκροτήθηκε το Τοπικό Συμβούλιο Μεταναστών που αποτελείται από έντεκα μέλη, δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις και εκπροσώπους των μεταναστών που ζουν στο νησί.
«Στόχος μας είναι η ομαλή ένταξη των μεταναστών στη ζακυνθινή κοινωνία και η καταγραφή για όσους μένουν μόνιμα εδώ. Το Συμβούλιο Μεταναστών θα έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με τον νόμο, να υλοποιήσει προγράμματα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, θα μπορεί να υποστηρίζει νομικά τους μετανάστες, ενώ θα εξεταστεί και το κατά πόσον είναι εφικτή η δημιουργία ενός ΚΕΠ στο οποίο θα εργάζονται αλλοδαποί», δήλωσε η κ. Χαϊκάλη.
«Ο σκοπός μας είναι η προσέγγιση αυτών των ανθρώπων και η ανάδειξη των όποιων προβλημάτων τους», δήλωσε στην «Ε» ο δήμαρχος της Ζακύνθου, Στ.Μποζίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ