ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΠΕΠ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=19/02/2011&id=253010

Εντονες αντιδράσεις και εκτός Ελλάδας προκάλεσε η σειρά των αποκαλυπτικών ρεπορτάζ της «Ε» για την αποθήκη παιδικών ψυχών του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών Ηλείας και τις φωτογραφίες της φρίκης με τα δεμένα παιδάκια πάνω στα κρεβάτια τους.
Ούτε τις δεσμεύσεις Λοβέρδου πιστεύουν οι Ευρωπαίοι πολίτες  

Ούτε τις δεσμεύσεις Λοβέρδου πιστεύουν οι Ευρωπαίοι πολίτες Μια πολυμελής ομάδα Ευρωπαίων πολιτών με mails που έστειλαν χθες στην «Ε» ανέφεραν ότι το ζήτημα της κακοποίησης των παιδιών στο συγκεκριμένο ίδρυμα αλλά και την ανάλγητη συμπεριφορά της πολιτείας προτίθενται να καταγγείλουν γραπτώς με αναφορά τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στη UNICEF, στην UNESCO και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

«Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτο, απάνθρωπο και καταδικαστέο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, παρ' όλο που ο κ. Λοβέρδος έχει δεσμευθεί στη ΝΕΤ ότι θα στείλει 5 άτομα προκειμένου να ενισχύσει το προσωπικό του ιδρύματος, αυτό δεν είναι η λύση του προβλήματος, ειδικά μάλιστα αν οι απεσταλμένοι στο ίδρυμα εξυπηρετούν πελατειακές σχέσεις κομμάτων. Τα παιδάκια αυτά αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να είναι σκλαβωμένα, δεμένα, κακοποιημένα στο ανήλιαγο εκείνο ίδρυμα και περιμένουν στο κρεβάτι το θάνατό τους», αναφέρουν στην επιστολή τους οι Ευρωπαίοι πολίτες.

Επίσης, μέσω της «Ε», καλούν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως, να επιληφθεί η ίδια του θέματος προκειμένου αυτά τα παιδιά να απελευθερωθούν από κει μέσα αμέσως και να ζήσουν ανθρώπινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ