ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΝΕΚΡΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΤΥΧΙΟΥ



ΝΕΚΡΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΣΤΟ ΚΟΤΥΧΙ

Ενα μικρό δελφίνι μήκους περίπου 1.40 m εντοπίστηκε χθες από τα μέλη της Οικολογικής Οργάνωσης ΕΠΟΠ Ηλείας  (Ενωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον) , στην περιοχή "Κραγκαρέϊκα" πλησίον της λιμνοθάλασσας του Κοτυχίου .



Οι φωτογραφίες του νεκρού θαλάσιου θηλαστικού που εστάλησαν στο Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών "ΠΕΛΑΓΟΣ" δείχνουν ότι πρόκειται γιά ένα μικρό Ρινοδέλφινο το οποίο βρήκε τον θάνατο από άγνωστη αιτία. 

Είναι το πιο συχνά απαντώμενο παράκτιο είδος δελφινιού στην Ελλάδα και στην Μεσόγειο. Αυτό που επιδρά περισσότερο από όλα με τα αλιευτικά εργαλεία, αφού λόγω υπεραλίευσης αναγκάζεται να βρίσκει όλους τους δυνατούς τρόπους διατροφής για την επιβίωσή του.

Παρόμοια νεκρά θαλάσσια θηλαστικά έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς σε διάφορα σημεία των ακτών της Ηλείας .

Από τις πρώτες εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Κητολογικών Ερευνών "ΠΕΛΑΓΟΣ",  το νεκρό δελφίνι που βρέθηκε χθες στην περιοχή του Κοτυχίου είχε ηλικία ενός έτους και ο θάνατός του προσδιόριζεται χρονικά πριν από μερικές εβδομάδες. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ