ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ




ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ... 

«Την υπογραφή σου και το …πουλί σου θα πρέπει να προσέχεις που τα βάζεις…» - λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία η οποία ταιριάζει «γάντι» στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές της 6ης Μαίου 2012 ζητώντας να τον ψηφίσουν οι πολίτες της κατακαημένης Ηλείας …  

Είναι το πρόσωπο που  τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με άλλους , συνέταξαν και υπέγραψαν επιστολή , επιχειρώντας  να φιμώσουν με απειλές και με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς,  την δημοσιογραφική έρευνα που αφορούσε τις υπό δικαστική διερέυνηση , παράνομες ενέργειες ορισμένων εφοριακών υπαλλήλων στη Δ.Ο.Υ Πύργου ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ .

Το θέμα είχε να κάνει με τις καταγγελίες πολιτών που ανέφεραν ότι ντόπιοι επιχειρηματίες και μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες με χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο, λάμβαναν  το τελευταίο χρονικό διάστημα φορολογική ενημερότητα από την συγκεκριμένη Δ.Ο.Υ με εντολή …άνωθεν  ,  προκειμένου να μεταβιβάσουν «ανώδυνα» τα περιουσιακά τους στοιχεία σε συγγενικά τους πρόσωπα ή να τα πωλήσουν σε τρίτους χωρίς να εξοφλούν , όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, στην διάρκεια της μεταβίβασης ή της πώλησης εξ ολοκλήρου τα χρέη τους προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση που αποκάλυψε το  www.mnodaros.blogspot.com  και η ΝΕΤ , οι δικαστικές Αρχές του Πύργου Ηλείας διέταξαν  την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής  εξέτασης ενώ  έρευνα διεξάγουν και οι αρμόδιες  υπηρεσίες ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΝΕΤ http://www.ert.gr

Ο γαλάζιος τότε πολιτευτής και νυν υποψήφιος βουλευτής, αντί να ορθώσει το ανάστημά του και να βγει δημόσια με την ιδιότητα του ζητώντας και ο ίδιος έρευνα σε βάθος για τα όσα κατήγγειλαν οι πολίτες , επιχείρησε μαζί με άλλα άτομα που υπέγραψαν σχετική επιστολή ,  την οποία δημοσίευσαν τοπικά ΜΜΕ που αρνήθηκαν να δημοσιοποιήσουν το σχετικό ρεπορτάζ ! να συκοφαντήσει  και να φιμώσει τους δημοσιογράφους που παρουσίασαν το θέμα  στη ΝΕΤ και στο ιστολόγιο www.mnodaros.blogspot.com .
Ενέργεια που καταδίκασε δημόσια με ανακοίνωσή της  και η ΕΣΗΕΠΗΝ.  

Αυτός λοιπόν ο κύριος θα εκπροσωπήσει αύριο του Ηλείους πολίτες που διψάνε για διαφάνεια , αξιοκρατία και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των λαμογιών... κύριε Αντώνη Σαμαρά?

*** Για τους δύσπιστους υπάρχουν και τα σχετικά ντοκουμέντα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ