ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΗΛΕΙΑ : ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (!)




ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ 

ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ !

ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ...ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
http://www.koutipandoras.gr/?p=24208

Δημόσια πρόκληση με «ρουσφετολογικές» προεκτάσεις χαρακτηρίζεται απο τους πολίτες ,  η απόσπαση ενός υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας από τον δήμο Μεσολογγίου στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ηλείας όπου οπως ειναι γνωστό δεν υφίσταται η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας !

Την ώρα που λόγω της οικονομικής κρίσης πραγματοποιούνται «αιματηρές» οικονομικές περικοπές στους ΟΤΑ από το Υπουργείο Εσωτερικών και υπάρχουν σαφείς εντολές για οικονομία στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος , οι αρμόδιοι στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης προχωρούν στην, ρουσφετολογική κατά τα φαινόμενα,  πρόσληψη  αποσπασμένου υπαλλήλου και σε υπηρεσία η οποία σήμερα δεν λειτουργεί γιατί απλά δεν υπάρχει !   

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο με ΑΔΑ: Β41ΣΩΨΓ-20Ζ που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια με απόφαση του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης :

« ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ την απόσπαση του τακτικού υπαλλήλου του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κ. Γεωργίου Καλλιμάνη του Χρήστου (ΑΔΤ: ΑΕ 720321) κλάδου ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας, στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για χρονικό διάστημα έξη (6) μηνών δηλαδή από 16/07/2012 έως 16/01/2013 ή το συντομότερο μετά την υπογραφή της από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με την παρ.16 του άρθρου ένατου του Ν.4057/2012 (Α’ 54) εφόσον για λόγους που δεν μπορούν να προβλεφθούν καθυστερήσει αυτή.»

Το πλέον προκλητικό της υπόθεσης που αποκαλύπτει το www.mnodaros.blogspot.com είναι ότι με βάση το σχετικό έγγραφο ο συγκεκριμένος Δημοτικός Αστυνομικός θα πληρώνεται και από τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης !  

Όπως αναφέρεται :

« Οι αποδοχές του υπαλλήλου που θα αποσπαστεί, καθώς και οι σχετικές εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές του, βαρύνουν το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το χρονικό διάστημα που ορίζεται ανωτέρω ή θα προσδιοριστεί εκ νέου και όχι πάντως μεγαλύτερο των έξη (6) μηνών από την ημερομηνία εγκατάστασης.»

Σημειώνεται ότι σε όλους τους ΟΤΑ προβλέπεται λειτουργία Δημοτικής Αστυνομίας. Όμως στον συγκεκριμένο δήμο δεν υπάρχει η λειτουργία τέτοιας υπηρεσίας και ο εν λόγω υπάλληλος αναμένεται να είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε αυτή . Ερωτηματικά προκύπτουν για το ποιος θα είναι ο διευθυντής του, από ποιόν θα παίρνει εντολές κλπ.κλπ. 


    










Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ