ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Η ΕΥΠ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ...ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ !ΗΛΕΙΑ:  Η ΕΥΠ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ !!! 
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! 

Νέα μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία κρατά με κομμένη την ανάσα τους καπνισμένους από τις πρόσφατες πυρκαγιές κατοίκους της Ηλείας.

Όπως αποκαλύπτεται μετά από κοπιαστική δημοσιογραφική έρευνα,  μετά τις πρόσφατες φωτιές στην Ηλεία έρχεται η ΕΥΠ να βρει τους ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ! εμπρηστές !

Ναι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών πρόκειται να έρθει στην Ηλεία , όχι για να εντοπίσει και να συλλάβει τους εμπρηστές αλλά τους …ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ  
δηλαδή εκείνους που σκέφτονται να βάλουν φωτιά …

Τώρα πως η ΕΥΠ διαβάζει τις σκέψεις των ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ της Ηλείας είναι ένα μεγάλο αίνιγμα που σίγουρα θα λύσει το δημοσιογραφικό αισθητήριο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που αποκάλυψε της είδηση της χρονιάς.

Πάντως οι πληροφορίες που λένε ότι η ΕΥΠ εκτός από τους ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ της Ηλείας θα μαζέψει  και τους ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  της περιοχής , ελέγχονται ως ανακριβείς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ