ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ !



ΕΝΑ ΝΤΟΠΙΟ "ΒΑΡΥ ΤΣΙΓΑΡΟ" (ΑΑΑ) Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ! 

Τζόε, Τζάκ, Ουίλλιαμ και Αβερελ είναι τα ονοματα των τρομερών ληστών στην περιπετειώδη απόπειρα ληστείας της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ στη Κυλλήνη !

Σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη που έδωσαν στο www.monodaros.blogspot.com όλα θα πήγαιναν μια χαρά και όπως τα είχαν σχεδιάσει αν λίγο πριν την «επιχείρηση» δεν έμπλεκαν με κακές παρέες .

Όπως μας είπαν ένα «βαρύ τσιγάρο» από εκείνα των ΑΑΑ για τα οποία φημίζεται η Ηλεία που τους "κέρασε" ντόπιος συνεργός τους , ήταν αρκετό ώστε στην απόπειρα ληστείας να κάνουν άλλα αντί άλλων !

Μάλιστα – όπως μας εκμυστηρεύτηκαν – λίγο έλειψε να τιναχτούν οι ίδιοι στον αέρα καθώς άθελά τους έβαλαν φωτιά σε διαφορετικό όχημα από εκείνο που είχαν σχεδιάσει , δηλαδή σε εκείνο που περιείχε την φιάλη οξυγόνου !

« Το τσιγάρο ήταν βαρύ και κάναμε απίστευτες γκάφες ! Ποιος νορμάλ κλέφτης θα σταματούσε στη μέση του δρόμου δεκάδες οχήματα που κορνάρουν για να περάσουν , για να ληστέψει μια χρηματαποστολή ? » - ανάφερε ο Τζόε !

« Ούτε κατάλαβα πως πετάξαμε τη σκάλα πάνω στο όχημα και πως βρέθηκα πανω σε αυτό με το καλάνσικοφ  να σημαδεύω τον κόσμο , να ρίχνω στον αέρα και να ποδοπατάω σαν δαιμονισμένος την οροφή του θωρακισμένου οχήματος. Πάλι καλά που δεν έπεσα…» - μας είπε ο Τζάκ .

« Το απίστευτο είναι ότι μέσα στην σύγχυση και ζαλισμένοι όπως είμαστε από τον μπαφο …κάψαμε  το όχημα διαφυγής μας και αναγκαστήκαμε να κλέψουμε άλλο αμάξι…» - μας αποκάλυψε ο Ουίλλιαμ…

« Αντε τώρα να πείσουμε τον Λούκυ Λουκ ότι είμαστε μερικοί απλοί γκαφατζήδες και πιωμένοι ληστές και όχι τρομοκράτες …» - δήλωσε ο Αβερελ !  

Ηταν πράγματι  μια επιχείρηση που μόνο οι Ντάλτον θα την έκαναν …όπως την έκαναν !          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ