ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ




Ο ΗΛΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 !


Την σύνδεση του πρώην Ηλείου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Γεωργακόπουλου , (χωρίς να αφήνει σκιές γιά το πρόσωπό του)με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ αποκαλύπτει το νέο τεύχος του περιοδικού της ανεξάρτητης  δημοσιογραφικής έρευνας HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη.

Το περιοδικό αποκαλύπτει ότι πριν από δύο χρόνια και με βάση τα όσα   είπε στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής ο κ. Παπακωνσταντίνου , την άνοιξη του 2010 τον είχε ενημερώσει ο γενικός γραμματέας Φορολογίας Δημήτρης Γεωργακόπουλος , πως τον είχε πλησιάσει κάποιος ο οποίος ζητούσε χρηματικό ποσό, ίσως 1,2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δώσει στοιχεία για τις ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία.

Η είδηση με το cd και τους Ελληνες καταθέτες  δημοσιεύτηκε την πρωταπριλιά του 2010 στην εφημέριδα ΠΟΝΤΙΚΙ ως καθιερωμένο ψέμα,  καθώς όπως αναφέρει στο περιοδικό HOT DOC ο εκδότης του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ Αντώνης Δελατόλας , το θέμα το γνώριζαν αλλά δεν μπορούσαν τότε να δέσουν δημοσιογραφικά .

Την διαπραγμάτευση του υπουργείου Οικονομικών για την λίστα με τους Ελληνες καταθέτες που είχαν βγάλει παράνομα τα χρήματά του σε Ελβετικές τράπεζες ,  είχε επιβεβαιώσει με συνέντευξή του   και στον BHMA FM o Ηλείος πρώην 
πολιτικός .

Σε αυτήν ο Ηλείος πρώην βουλευτής παραδέχεται την σχετική διαπραγμάτευσης για την αγορά της συγκεκριμένη λίστα καταθετών και επισημαίνει ότι αυτή είναι πολύ σημαντική :
« Ασφαλώς (βρίσκω την λίστα ενδιαφέρουσα), Γιατί νομίζω ότι στη Γερμανία έκανε πάταγο όταν το αγόρασε η Μέρκελ» επισημαίνει στην συνέντευξή του ο κ. Γεωργακόπουλος.    

« Ο κ. Γεωργακόπουλος θα πρέπει να μιλήσει άμεσα και να αποκαλύψει όλες τις άγνωστες πτυχές του θέματος προκειμένου να λάμψει η αλήθεια σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση.» - ανέφερε στο Ιόνιον fm  και στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Τριγάζης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στουρνάρας: Ουδέν νεότερον για τη λίστα Λαγκάρντ- Σε άλλη κρύβονται.. λαβράκια www.xrimaonline.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ